Wirex International

Alla recensioner

Wirex International

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TransferWise

TransferWise

1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Savr

Savr

0 recensioner

Att spara pengar är det många som tänker på att dom skulle vilja börja göra. Ibland kan det vara jobbigt att ta tag...

Wirex International

På ett eller annat sätt så måste vi alla tjäna pengar eller ha något typ av inkomst för att faktiskt kunna klara oss. Alla länder ser såklart inte likadana ut mer här uppe i Norden och i Sverige så är allting ganska dyrt när det kommer till fordon, livsmedel och boende. Att hitta ett jobb är inte alltid kanske så enkelt, så när man väl hittar ett jobb så vill man kanske inte bryta sig ut från det för att prova något annat utan man nöjer sig helt enkelt med det man redan har. Men alla vill inte göra det, och många inser att det finns roligare sätt att försöka försörja sig på. Att investera pengar i antingen bolag eller uppkommande affärside kan kännas lite lustigt och skrämmande, men man kan vinna pengar på det. När man sedan börjar tjäna egna pengar så är det bra att man håller koll på dem, Wirex International erbjuder ett bankkort som man kan skaffa via dem som sedan kopplas till deras app. 

Hur fungerar tjänsten som Wirex International erbjuder, och ska man verkligen köpa deras kort? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om företaget Wirex International
Företaget har funnits på marknaden under några års tid, och de kan nås antingen via webbläsaren på datorn men de har även en egen app som kan laddas ner till mobilen eller plattan. De erbjuder sin tjänst till flera länder runt om i världen och de har två stycken kontor som ligger i Dublin. 

Det som Wirex International erbjuder sina kunder
Företaget erbjuder ett sorts “bankkonto” som kan öppnas inne via deras hemsida och sedan får användaren hemskickat ett bankkort. Med detta konto är det möjligt att handla saker som med ett vanligt bankkort, men även skicka pengar till vänner och bekanta samt möjligheten att kostnadsfritt ta ut upp till 4000 dollar i månad från bankautomater. Tjänsten fungerar som en prenumeration där det finns tre olika alternativ, vilka är: Standard, Premium eller Elite. De olika alternativen kostar olika mycket och har olika egenskaper. 

Hur kunderna kan kontakta Wirex International
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, men även olika texter med information och villkor. Men skulle det inte besvara kundernas frågor så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på företagets hemsida. Men kunderna har även möjligheten till att komma i kontakt med företaget antingen via Facebook, Instagram eller Twitter. Skulle möjligtvis en tvist uppstå kan kunderna lämna in en reklamation genom att först kontakta företaget. 

Har du använt dig av tjänsten som Wirex International erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget och framtida kunder.


Tips om man vill spara pengar.