Vad är och hur fungerar Fortissio?

Vad är och hur fungerar Fortissio?
Finans

Att välja en bra valutamäklare är en viktig del av att bli en framgångsrik handlare. Idag kommer vi att titta närmare på mäklaren Fortissioför att förstå om detta är en bluff eller säker mäklare. Vi kommer också att analysera deras bästa funktioner och allt de har att erbjuda. Låt oss gå direkt in i denna Fortissio-recension :

Om Mäklare Fortissio

Fortissio

är en finansiell mäklartjänst online som har funnits sedan 2017. Under de senaste åren har de vuxit till att bli en mäklare som servar kunder från ett brett spektrum av olika länder genom att förse dem med valuta, råvaror, aktier och krypto. för handel.

Fortissioär baserat från Italien, där de har sitt huvudkontor. Även om de betjänar kunder från olika delar av världen, kan mäklaren Fortissio inte anses vara en internationell mäklarleverantör eftersom det finns många länder där den inte erbjuder sina tjänster.

Genom denna Fortissio recension kommer vi att dyka in i detalj om allt mäklaren Fortissio har att erbjuda. Vi kommer att avgöra om detta är en säker mäklare eller inte och om det är värt våra pengar. Vi kommer också att ta en titt på recensioner som lagts av deras tidigare och nuvarande kunder för att få en bättre uppfattning.

Fortissio Regler

Reglering är den viktigaste aspekten att tänka på när man utvärderar pålitligheten hos en mäklare. Som just diskuterades är det ganska nödvändigt att ha en pålitlig mäklare om du vill ha en framgångsrik handelsupplevelse. När vi undersökte Fortissios webbplats fick vi veta att mäklaren är föremål för tillsyn av Hellenic Capital Market Commission (HCMC). Detta är ett tillsynsorgan som är baserat i Grekland och hanterar ett par olika valutamäklare.

Till att börja med är Grekland ett medlemsland i EU. Det är dock viktigt att notera att av alla 27 länder är det kanske det som har minst ansvar. Både dess penning- och finanspolitik är extremt oansvarig. Det är ganska tveksamt att HCMC skulle kunna övervaka mäklaren Fortissios finansiella verksamhet på ett adekvat sätt på grund av läget för dess huvudkontor i en främmande nation och med en dålig ekonomisk historia.

Fortissio Commissions

Det finns två huvudsakliga sätt som en mäklare gör en vinst genom din handel. De kan antingen debitera dig en fast provisionsprocent per position du öppnar, eller så kan de debitera dig med spreadar. Spreadar är skillnaden mellan priset du öppnar en handel och marknadspriset.

Det är viktigt att notera att mäklaren Fortissio inte tar ut någon provision på något av deras handelskonton eller handelsinstrument. De håller sig till en metod med variabel spridningsavgift. Däremot börjar deras spreadar på 3 pips vilket är betydligt högre än vad de flesta valutamäklare erbjuder.

För en mer djupgående förståelse av mäklaren Fortissio rekommenderar vi att du går till deras webbplats efter att ha slutfört denna Fortissio-recension för att själv se hur spreadarna varierar med varje instrument de erbjuder för handel. Detta kan hjälpa dig att göra ditt beslut lättare.

Fortissio tillgångar

I denna Fortissio-recension fann vi att mäklaren Fortissio erbjuder ett brett utbud av olika finansiella tillgångar för handel. Det är precis därför denna mäklare är mycket populär bland handlare. Det är svårt att hitta en mäklare som erbjuder många handelstillgångar eftersom de flesta regleringar inte tillåter dem att göra det.

Deras största erbjudande är definitivt i valutakategorin. De erbjuder alla de större och många av de mindre valutaparen för handel. Du kan till och med stöta på några exotiska valutapar som är sällsynta att hitta hos de flesta mäklare. Om du funderar på att experimentera med nya valutor, gör det!

Förutom deras enorma valutaerbjudande erbjuder mäklaren Fortissio också andra finansiella tillgångar som råvaror, ETF:er, index, aktier och kryptovaluta. Det är alltid viktigt för en mäklare att ha en betydande tillgångssamling. Detta kan hjälpa dem att locka fler ivriga valutahandlare över hela världen.

Fortissio handelsplattform

När du väljer en valutamäklare är det viktigt att också överväga vilka handelsplattformar de kan förse dig med för handel. Vissa handlare föredrar bara att använda handelsplattformarna MT4 eller MT5. I denna Fortissio-recension fann vi att det inte erbjuder handel på dessa trendiga plattformar.

Mäklaren Fortissio förser sina kunder med en egen plattform för finansiell handel. Vissa handlare uppskattar detta eftersom det betyder att de får en mer anpassad upplevelse när de handlar med Fortissio . Men andra gillar inte att de måste lära sig om en ny plattform helt och hållet.

Fortissio

erbjuder dig PROfit-plattformarna för handel. Dessa plattformar är uppdelade i Web PROfit-plattformen och Mobile PROfit-plattformen. Beroende på vilken typ av handlare du är, kanske du föredrar en framför en annan. Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om plattformarna:

Fortissio Web PROfit

Mäklaren Fortissio förser användare med en webbhandelsplattform som kallas Web PROfit for trading. Webbplattformen rekommenderas för dig som handlar i högre skala, som på organisations- eller storföretagsnivå. Detta är bra om du har flera system igång också.

Om valutahandel är vad ditt företag gör kan Fortissio hjälpa dig att ta det ett steg längre. Deras lättförståeliga webbplattform är en stor hit bland användarna. Användargränssnittet är lätt att navigera och du kan enkelt placera, stänga och ändra affärer efter eget tycke. Det är en idealisk plattform.

Fortissio Mobile PROfit

Det råder ingen tvekan om att den mobila handelsplattformen Mobile PROfit är det mest populära valet för Fortissios kunder . I denna Fortissio-recensionfann vi att de flesta Fortissio- användare handlar på den här mobila plattformen. De har gjort plattformen till ett attraktivt val för handlare.

Mäklaren Fortissio tillåter handlare att handla var som helst när som helst bara genom att öppna appen. Det bästa med den här appen är att den kommer med flera inbyggda verktyg som en ekonomisk kalender, marknadsuppdateringar och regelbunden marknadsanalys för att hjälpa dig att handla mer effektivt.

Fortissio Investeringsförsäkring

Oavsett om du är en ny handlare eller en erfaren, är det alltid bäst att använda riskhanteringstekniker för att säkerställa att du inte skadar dig själv ekonomiskt i framtiden. Ett av de bästa sätten att handla med minimal risk är att välja en mäklare som också erbjuder dig investeringsförsäkring.

Genom denna Fortissio-granskning fann vi att mäklaren Fortissio verkar enligt direktivet om marknader för finansiella instrument (MiFID). Detta är ett stort företag som tillhandahåller en reglerad miljö och ser till att kunder inte förlorar sina pengar om en mäklare inte kan betala dem.

Om mäklaren Fortissio ansöker om konkurs av någon anledning och nu inte kan betala sina kunder deras vinster, kommer MiFID att se till att du fortfarande får betalt alla pengar du tjänat. Detta beror på att de är ett investeringsförsäkringsbolag som övervakar denna populära mäklare.

Fortissio åsikter och Fortissio-klagomål

"De övertalade mig att investera på den här plattformen, men det var omöjligt att få pengarna. Det här företaget är oprofessionellt. Du var tvungen att involvera advokatbyråer. Först då kunde du få pengarna."

”Det var en mycket bra upplevelse med Fortissio. De har tillhandahållit en bra plattform för handel.”

”Det kan inte sägas att det är en bluff, men något är fel. Så fort du investerar lite får de dig att röra vid månen med ett finger. Så fort de övertygar dig om att investera mer, som genom ett trollslag, går ingenting längre. Handledare frånvarande, råd obefintliga, och de kommer alltid ut operationer som du inte har gjort bra.”

"Jag arbetade på den här plattformen i början av april. Konsulten som följde mig var alltid snäll och professionell. Han har aldrig tvingat mig att investera mer eller investera i något specifikt. Han skickade detaljerade rapporter till mig och sedan jämförde vi varandra dagligen eller nästan dagligen. Jag är oerfaren, men på två dagar tjänade jag 450 euro.”

Fortissio Review Slutsats

Detta för oss till slutet av denna Fortissio-recension . Vi har granskat varje funktion och detalj hos mäklaren Fortissio på djupet. Vi har också granskat erfarenheterna, både bra och dåliga, från tidigare och nuvarande kunder genom att titta på deras Fortissioyttranden och Fortissio-klagomål .

Sammanfattningsvis erbjuder Fortissio ett brett utbud av finansiella tillgångar för handel. Detta är dock bara möjligt eftersom de inte regleras av ett tillsynsorgan på högsta nivå. Detta kan vara ett säkerhetsproblem för vissa handlare och en fantastisk möjlighet att handla med fler tillgångar för andra.

Fortissio

erbjuder inte handel på varken MT4- eller MT5-plattformarna. Däremot tillhandahåller de sina egna proprietära plattformar, som är lika bra och lätta att använda. Dessa plattformar kommer med många inbyggda verktyg som kan hjälpa dig att utföra marknadsanalyser mer exakt.

Denna Fortissio recension drar slutsatsen att även om denna mäklare har tillhandahållit mäklartjänster i många år, har de fortfarande många funktioner som de inte erbjuder sina kunder ännu. Kundsupportteamet svarar dock snabbt, så du bör vara i goda händer.

Mer Finans