SmartaSpelare

Alla recensioner

SmartaSpelare

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo IQ Option
IQ Option
0 recensioner

På något sätt måste man hitta på ett sätt som man kan skaffa pengar åt sig själv, eftersom de allra fl...

Logo Tombola
Tombola
0 recensioner

Det är ganska populärt att personer som som är över 18 år finner intresset i att spela på pengar, gambling. Persone...

Logo TransferWise
TransferWise
1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

SmartaSpelare

Sport är ju ett intresse för många idag. Visst är det väldig många där ute som själva tycker om att sporta, men det är nästan ännu fler personer som tycker om att kolla på sport. Men vad kan man göra föra att understödja ett visst lag som man kanske tycker lite extra mycket om? Man kan gå och se då de spelar live, man kan försöka stötta dem online ja det finns olika saker man kan göra. Men företaget SmartaSpelare har valt att ta fram en tjänst där det är möjligt att som medlem automatiskt stödja olika föreningar, sportklubbar eller välgörenhetsorganisationer. 

Är det svårt att bli medlem hos företaget SmartaSpelare, och är det enkelt att sedan kunna stödja de som jag vill stödja? Finns det flera olika spelbolag att välja mellan inne hos företaget, eller inte? Du kan läsa andra personers ärliga tankar och åsikter om olika företag genom att inne hos oss läsa deras recensioner. 

Mer info om SmartaSpelare
SmartaSpelare är inte verksamma på marknaden som ett spelbolag utan de har samarbetat med 25 olika leverantörer som erbjuder spelupplevelser. Själva tjänsten SmartaSpelare har idag 600 medlemmar och det är gratis att gå med i tjänsten och ett konto kan skapas direkt inne via deras hemsida. 

Tjänsten SmartaSpelare
Ett konto kan som sagt skapas inne på hemsidan och då personen skapar sitt konto ska hen även välja ett valfritt spelbolag av de alla som finns att välja mellan. Innan en person skapar ett konto via hemsidan är det möjligt att se alla de olika spelbolagen som man kan välja mellan. Efter det så kan personen som har kontot antingen spela sportsbetting eller via casino och om det är så att personen i fråga förlorar så kommer 5% av förlusten att gå till den valfria donations mottagaren. Inne på företagets hemsida har de samlar mer information om själva tjänsten och hur den procentuella summan av förlusterna räknas ut. För att kunna skapa ett konto hos SmartaSpelare måste personen i fråga vara 18 år eller äldre och en och samma person får inte ha flera konton utan endast ett. 

Inne på hemsidan finns det mer information om hemsidan och tjänsten, samt att frågor som ofta har blivit ställda redan finns besvarade där. Skulle en fråga inte bli besvarad efter att texten är läst inne på hemsidan så har företaget en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Tankar om SmartaSpelare
Om du har varit medlem hos detta företaget, skulle du då säga att det är värt att vara medlem eller inte? Och kan inte du skriva en recension där du berättar om du skulle tipsa om företaget, eller om du inte skulle göra det. Vi har valt att samla pålitliga recensioner som kom ihåg att vara ärlig i din recension och på det sättet kan du hjälpa många. 


YouTube video som handlar om att satsa samt betting på olika spel och matcher.