Prime Slots

Alla recensioner

Prime Slots

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo IQ Option

IQ Option

0 recensioner

På något sätt måste man hitta på ett sätt som man kan skaffa pengar åt sig själv, eftersom de allra fl...

Logo LS bet

LS bet

0 recensioner

Många där ute känner adrenalin och en kick av att satsa pengar på saker som de inte vet hur kommer att sluta. Detta kan handl...

Logo Bethard

Bethard

0 recensioner

Om man är intresserad av sport kan det vara väldigt spännande att satsa pengar på ett lag eller en person då de ska spel...

Logo TransferWise

TransferWise

1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

Prime Slots

För olika personer finns det både olika intressen men även olika adrenalin fyllda saker man kan hitta på. Vissa tycker kanske om extremsporter som kanske att hoppa fallskärm eller ska skidor vid raviner, men alla tycker inte om det. Något annat lite mindre fartfyllt som är väldigt stort i många länder som redan länge funnits till är att spela på pengar. Det kan handla om att man antingen spelar på pengar på en maskin, på spel som kanske poker eller på sporter. Internet har gett oss möjligheter som vi inte kunde tänka oss förr, bland annat att hemifrån spela på pengar, alltså gambling. Har man intresset av att göra detta så finns det flera olika sajter man kan vända sig till och Prime Slots är en av dem. 

Finns det ett brett utbud av spel inne på Prime Slots, och kommer jag att vara säker på att jag verkligen får ut mina pengar om det skulle vara så att jag faktiskt vinner? Personer som redan har erfarenheter av företaget har delat med sig av tankar i form av recensioner här på OmdömesStälle. 

Om Prime Slots
Prime Slots har funnits på marknaden sedan 2011 då hela verksamheten började och tog fart. Företagets mål är att hela tiden erbjuda sina kunder de senaste spelen som finns, men även ta hand om de spel som funnits tidigare så att kunderna alltid ska få en bra stund. Inne på sajten finns det idag cirka 1 500 olika spel att välja mellan men även live casinon, speciella bonusar man kan få dagligen samt turneringar. 

Oberoende på vilken sida man väljer att spela så kan det vara ganska beroendeframkallande för många där ute, det ska man alltid ha i åtanke innan man satsar pengar. 

Vad finns hos Prime Slots?
Spelen är inne på sajten indelade i olika kategorier beroende på typ av spel, men om en spelare vill spela ett specifikt spel är det även möjligt att söka efter det med hjälp av sökfunktionen. För att börja spela hos Prime Slots ska spelaren skapa sig ett konot, och personer som för första gången skapar ett konto kommer att bli erbjudna en välkomstbonus. Spelaren kan själv välja hur mycket pengar hen vill lägga in, dock går det även att själv lägga på en gräns så att man i dygnet inte lägger in mer pengar än vad man kan hantera. Om det är så att spelaren går på plus och vinner pengar kan pengarnas föras över till bankkontot. Frågor eller funderingar? Prime Slots kan nås via e-post eller chatt. 

Åsikter om Prime Slots
Är du en person som tycker om att satsa pengar på spel, och har du isåfall gjort det hos detta företaget? Om du har någon typ av erfarenhet av dem, kan inte du då dela med dig av tankar och åsikter till oss? Du kan använda dina egna ord då du skriver en recension som vem som helst sedan kommer att kunna ta del av. 


Gambling på nätet.