OFX

Alla recensioner

OFX

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TransferWise

TransferWise

1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

Logo Revolut

Revolut

0 recensioner

Väldigt många av oss vill spara pengar. Vissa vill göra det för att de vill spara till något speciellt som kanske en res...

Logo Bunq

Bunq

0 recensioner

Ibland kan man kanske känna att pegarna börjar ta slut, fast man egentligt precis fick lön. Det kan ofta vara så att man har v...

Logo PrepayWay

PrepayWay

0 recensioner

Man kan i dag hitta alla produkter och tjänster man än kan tänka sig online. Online kan man tex få hjälp med att hitta de...

OFX

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och det personen kan till och med befinna sig i ett annat land där det till och med är helt annan valuta. Man kan oftast göra en överföring via banken, men ibland kan det vara så att det inte fungerar eller att banken kommer att ta en ganska stor avgift för det. Men det finns företag där man kan gå in på deras hemsida för att sedan föra över pengar till en person i ett annat land, ett företag som erbjuder just dessa tjänster är OFX. 

Genom att läsa andra personers recensioner om något företag som tex OFX är bra eftersom man kan finna svaret på frågor som man har undrat över länge. Man kan hitta svaret på frågor som tex: är kvaliteten bra på dessa tjänster som företaget erbjuder? Fungerar kundtjänsten som den ska om jag har några frågor och hur ska jag göra om jag vill lämna in en reklamation. 

Mer information om företaget OFX
Företaget grundades och lanserades under 1998 i Australien. Eftersom företaget och hemsidan har funnits under de senaste 20 åren så har de vuxit från 2 anställda till att ha över 200 och hos dem har mer än 1 miljon överföringar skett. Företaget har i dag mer än 1 miljoner kunder världen över och man kan välja mellan mer än 55 olika valutor hos dem. Man kan både använda tjänsten direkt via deras hemsida samt att man kan ladda ner en app till mobilen. 

Vad erbjuder OFX sina kunder?
Tjänster fungerar genom att man ska börja med att gå in på deras hemsida för att sedan skapa sig ett konto. Det är gratis att skapa ett konto. När man sedan har ett konto så kan man föra över pengar, man kan sedan välja hur stor summa pengar man vill föra över samt att man väljer till och från vilken valuta man ska skicka. Efter det kommer det sedan att ta mellan 1 till 2 vardagar för mottagaren att få sina pengar och då kommer du att få en bekräftelse på det. Det är säkert att skicka pengar via OFX och alla överföringar är krypterade. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos OFX?
OFX har en FAQ på sin hemsida och där kan man gå in och läsa de oftast ställda frågorna om det är något man undrar över, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå skulle vilja kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via e-post eller så kan man ringa dem via telefon. Om man av någon anledning känner sig missnöjd och man vill lämna in en reklamation ska man kontakta företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du använt tjänsten som OFX erbjuder? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension


Tips då man vill spara pengar.