OmdömesStalle

  Recensioner OFX

  I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och det personen kan till och med befinna sig i ett annat land där det till och med är helt annan valuta. Man kan oftast göra en överföring via banken, men ibland kan det vara så att det inte fungerar eller att banken kommer att ta en ganska stor avgift för det. Men det finns företag där man kan gå in på deras hemsida för att sedan föra över pengar till en person i ett annat land, ett företag som erbjuder just dessa tjänster är OFX.

  Genom att läsa andra personers recensioner om något företag som tex OFX är bra eftersom man kan finna svaret på frågor som man har undrat över länge. Man kan hitta svaret på frågor som tex: är kvaliteten bra på dessa tjänster som företaget erbjuder? Fungerar kundtjänsten som den ska om jag har några frågor och hur ska jag göra om jag vill lämna in en reklamation.

  Mer information om företaget OFX

  Företaget grundades och lanserades under 1998 i Australien. Eftersom företaget och hemsidan har funnits under de senaste 20 åren så har de vuxit från 2 anställda till att ha över 200 och hos dem har mer än 1 miljon överföringar skett. Företaget har i dag mer än 1 miljoner kunder världen över och man kan välja mellan mer än 55 olika valutor hos dem. Man kan både använda tjänsten direkt via deras hemsida samt att man kan ladda ner en app till mobilen.

  Finans - Så funkar det!

  Vad erbjuder OFX sina kunder?

  Tjänster fungerar genom att man ska börja med att gå in på deras hemsida för att sedan skapa sig ett konto. Det är gratis att skapa ett konto. När man sedan har ett konto så kan man föra över pengar, man kan sedan välja hur stor summa pengar man vill föra över samt att man väljer till och från vilken valuta man ska skicka. Efter det kommer det sedan att ta mellan 1 till 2 vardagar för mottagaren att få sina pengar och då kommer du att få en bekräftelse på det. Det är säkert att skicka pengar via OFX och alla överföringar är krypterade.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos OFX?

  OFX har en FAQ på sin hemsida och där kan man gå in och läsa de oftast ställda frågorna om det är något man undrar över, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå skulle vilja kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via e-post eller så kan man ringa dem via telefon. Om man av någon anledning känner sig missnöjd och man vill lämna in en reklamation ska man kontakta företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du använt tjänsten som OFX erbjuder? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Tips då man vill spara pengar.

  OFX
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om OFX

  Din recension

  FAQ

  Är OFX ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om OFX. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder OFX?

  OFX är huvudsakligen aktivt i Finans kategorin, mer specifikt inom Betaltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OFX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.