Nibble

Alla recensioner

Nibble

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo eToro

eToro

0 recensioner

Väldigt många har i dag ett stort intresse av att investera pengar i olika företag och projekt för att sedan kunna vinna ä...

Logo Aescuvest

Aescuvest

0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo IUVO P2P Investment

IUVO P2P Investment

0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 recensioner

Att investera pengar och hålla på med olika typer av aktier och trading är något som är väldigt populärt nuf&...

Nibble

Som alla redan vet så måste vi alla här tjäna pengar på ett eller att sätt för att kunna klara oss. Man måste ha pengar så att man ska kunna få mat på bordet, så att man ska kunna betala sitt boende samt att det till och med kan vara riktigt bra att ha ett sparkonto ifall man skulle hamna i en situation som man inte alls hade förväntat sig att hamna i. Att ha ett vanligt jobb är kanske inte det roligaste men många väljer ändå att ha det. Men alla vill inte göra det, och många inser att det finns roligare sätt att försöka försörja sig på. Att investera pengar i antingen bolag eller uppkommande affärside kan kännas lite lustigt och skrämmande, men man kan vinna pengar på det. Nibble är ett online företag, och via dem har man möjligheten att investera pengar

Hur fungerar tjänsten som Nibble erbjuder, och hur ska man veta vart man ska investera sina pengar? Kommer man att få någon hjälp på traven om man väljer att investera pengar via detta företag eller ska man försöka lära sig allting själv? 

Mer om företaget Nibble
Nibble fungerar inte typ som en marknad online, utan är helt enkelt en plattform där det är möjligt att investera pengar i olika bolag och företag. Företaget har funnits på online marknaden sedan 2014 då de grundades och lanserades. Idag är företaget verksamma i olika länder som tex: Ryssland och Spanien, och de kommer under 2021 att även lanseras i Mexico. I dagsläget har Nibble cirka 560 stycken olika investerare, och de har investerat allt som allt 490 tusen euro. 

Det som Nibble erbjuder sina kunder
När det kommer till att investera pengar via Nibble så kan den som investerar välja själv hur riskabel hen skulle vilja vara. Desto mer riskabel och våghalsig man väljer att vara ju mer kan man vinna, men även såklart förlora. Det finns tre stycken olika nivåer av risk, vilket betyder att investerarna antingen kan göra det säkert, normalt eller sedan med en speciell strategi. För att börja investera pengar via Nibble så ska hen skapa ett konto på hemsidan och sedan bli verifierad, sedan kan hen börja lägga in pengar på sitt konot. 

Hur kunderna kan kontakta Nibble
Genom att skicka e-post eller genom att chatta med kundtjänsten live är de två olika sätt som företagets kundtjänst kan nås på. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som Nibble erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, om du du tyckte att det vara smidigt eller inte att börja investera pengar via detta företag och om du skulle tipsa till andra personer att börja investera via företaget Nibble. 

Det är kostnadsfritt hos oss att skriva och läs andra personers recensioner


Hur man kan tjäna pengar på aktier.