OmdömesStalle

  Recensioner Monito

  I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och det personen kan till och med befinna sig i ett annat land där det till och med är helt annan valuta. Man kan oftast göra en överföring via banken, men ibland kan det vara så att det inte fungerar eller att banken kommer att ta en ganska stor avgift för det. Men det finns företag där man kan gå in på deras hemsida för att sedan föra över pengar till en person i ett annat land, ett företag som erbjuder just dessa tjänsten är Monito.

  Genom att läsa andra personers recensioner om något företag som tex Monito är bra eftersom man kan finna svaret på frågor som man har undrat över länge. Man kan hitta svaret på frågor som tex: är kvaliteten bra på dessa tjänster som företaget erbjuder? Fungerar kundtjänsten som den ska om jag har några frågor och hur ska jag göra om jag vill lämna in en reklamation.

  Mer information om Monito

  Hela företagets historia började under 2015 då företaget lanserades och grundades. Företaget är i dagsläget tjänst i länder runt om i hela världen och de har kunder runt om i världen som dagligen använder deras tjänster och för över pengar. Allt som allt har företaget mer än 2 miljoner kunder i världen och företaget fortsätter hela tiden att växa och expandera i andra länder.

  Kalla fakta: Habo Finans - TV4

  Vad erbjuder Monito sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har man möjligheten att föra över pengar från vilket land som helst till vilket annat land som helst. Man kan valfritt välja valutor samt summan hur mycket pengar man önskar att föra över. Om man vill så kan man även skapa ett konto på hemsidan för att man enklare ska kunna föra över pengar om det är så att man brukar göra det ofta. Som hos alla andra företag så kommer även Monito att ta en avgift gör varje pengaöverföring man gör och man kommer att kunna se just de avgiften innan man gör själva överföringen.

  Inne på företagets hemsida kan man även läsa olika artiklar och intressanta texter för att få mera information och idéer som har med pengar och pengaöverföring att göra.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Monito?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå av någon anledning vill komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Skulle det vara så att man av någon anledning känner sig missnöjd med något som har med företaget att göra och man känner att man vill lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Monito? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Info om privatekonomi.

  Monito
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Monito

  Din recension

  FAQ

  Är Monito ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Monito. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Monito?

  Monito är huvudsakligen aktivt i Finans kategorin, mer specifikt inom Pengaöverföring. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Monito gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.