LS bet

Alla recensioner

LS bet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo IQ Option

IQ Option

0 recensioner

På något sätt måste man hitta på ett sätt som man kan skaffa pengar åt sig själv, eftersom de allra fl...

Logo Bethard

Bethard

0 recensioner

Om man är intresserad av sport kan det vara väldigt spännande att satsa pengar på ett lag eller en person då de ska spel...

Logo Prime Slots

Prime Slots

0 recensioner

För olika personer finns det både olika intressen men även olika adrenalin fyllda saker man kan hitta på. Vissa tycker kanske...

Logo TransferWise

TransferWise

1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

LS bet

Många där ute känner adrenalin och en kick av att satsa pengar på saker som de inte vet hur kommer att sluta. Detta kan handla om olika matcher eller sport, men även lotterier eller spelmaskiner. Det finns möjlighet att satsa pengar på olika sajter idag, och LSbet är en hemsida som erbjuder satsningar inom sport och E-sport. 

Jag vet om att det finns olika hemsidor där ute som jag kan satsa pengar via, varför ska jag vända mig till LSbet? Kommer mina pengar att vara säkra när jag lägger in dem hos LSbet eller inte? Läs och få se vad andra personer har att säga om hemsidor som LSbet, men även andra företag som finns där ute. 

Mer information om LSbet
Media Entertainment är företaget som äger och driver hemsidan LSbet och de har gjort det sedan november 2009. Företaget är idag verksamma i cirka 20 olika länder världen över, och de erbjuder sina användare 4 500 liveevent inom olika sporter. Plattformen LSbet kan idag användas på 9 olika språk, och förutom olika sportevent finns det cirka 60 olika spel som t.ex: videopoker, blackjack roulette

Hos LSbet är det möjligt att satsa pengar på olika sporter som till exempel fotboll, tennis, ishockey, basket mm. Det är även möjligt att spela i olika online automater samt satsa på olika online spel så som: CSGO, Valorant, LoL osv. Inne på företagets hemsida kan personerna som satsat pengar sedan kolla på eventet live och se hur det går. 

Det som erbjuds hos LSbet
Personer som är intresserade av att börja satsa pengar vis LSbet kan skapa ett konto inne på företagets hemsidan där de ska fylla i information om sig själva, var de bor, hitta på ett användarnamn samt lösenord samt att de ska välja i vilken valuta de vill satsa sina pengar. När användaren sedan har ett konto hos LSbet kommer hen att kunna se tillbaka på gamla satsningar, resultat från olika tävlingar och även gamla transaktioner

Inne i plattformen finns en “faq” där företaget har valt att svara på de oftast ställda frågorna, men skulle en person vilja komma i kontakt med företaget så har de en kundtjänst som kan nås antingen via e-post eller via livechatten som finns inne i plattformen. 

Erfarenheter av LSbet
Är du en person som valt att satsa pengar via någon online sajt, och har du då bestämt dig för att göra det via LSbet? Om det är så att du har någon typ av erfarenhet av företaget så skulle vi om OmdömesStälle bli tacksamma om du skulle vilja lämna en recension inne hos oss. I din recension kan du berätta för- och nackdelar med företaget och sajten, och om du stötte på några problem eller inte. 


Går det att leva på nätcasinon?