OmdömesStalle

  Recensioner Koinly

  Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, en helt ny garderob med en massa nya plagg för att säsongen har ändrat, eller nya vitvaror eftersom man kanske ska flytta. Men det handlar inte alltid heller om saker och produkter, och därför kan man i dagsläget även köpa tjänsteronline. Man kan skaffa städhjälp online, hantverkare om man behöver det, samt alla elinstallationer och renoveringar som man kan tänka sig kan man få hjälp med tack vare dagens internet. Vill man boka en tjänst online så kan man ringa runt i staden man bor och se vem som kommer att kunna hjälpa dig, men det finns även företag och hemsidor som fungerar som en sökmotor för tjänster. Koinly är ett företag som har hand om kryptodeklarationer online.

  Hur fungerar det att investera pengar online via Koinly? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Om man läser igenom svaren till de oftast ställda frågorna men man hittar inte riktigt svaren på sina frågor, vad gör man då? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om företaget Koinly

  Under 2018 grundades och lanserades företaget Koinly av ett team med kryptoinvesterare, IT – ingenjörer samt visionärer. De som valde att grunda företaget gjorde det för att smidigare kunna sköta om kryptotracking, skatteuträkning när det kommer till kryptovalutor och även skatterapportering. Sedan företagets start har de haft hand om 11 tusen olika deklarationer och cirka 250 miljoner amerikanska dollar som trackas.

  VLOGG | Pluggar finans och packar inför resa till Åre med skolan

  Det som Koinly erbjuder sina kunder

  Det som Koinly erbjuder sina kunder fungerar som en preunumerationstjänst där det finns ett gratisalternativ, och andra alternativ som kostar en fast kostnad i månaden eller i året. De olika alternativen som kostar är mellan 49 – 179 USD i året och de tre olika alternativen är gjorda för de som är nybörjare, proffs eller för den som vill ha allt. Om kunderna väljer gratisalternativet så behöver de inte skapa ett konto med sitt bankkort och de kan använda gratiskontot hur längre som helst, och sedan välja en prisplan och ladda ner ditt skatteformulär. När det kommer betalningar så kan kunderna välja att betala med betal- eller kreditkort.

  Hur kan kundtjänsten hos Koinly kontaktas?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du använt dig av tjänsten som Koinly erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till.


  Vad en kryptovaluta egentligen är.

  Koinly
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Koinly

  Din recension

  FAQ

  Är Koinly ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Koinly. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Koinly?

  Koinly är huvudsakligen aktivt i Finans kategorin, mer specifikt inom Kryptovaluta. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koinly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.