IUVO P2P Investment

Alla recensioner

IUVO P2P Investment

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo eToro

eToro

0 recensioner

Väldigt många har i dag ett stort intresse av att investera pengar i olika företag och projekt för att sedan kunna vinna ä...

Logo Aescuvest

Aescuvest

0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 recensioner

Att investera pengar och hålla på med olika typer av aktier och trading är något som är väldigt populärt nuf&...

Logo Nibble

Nibble

0 recensioner

Som alla redan vet så måste vi alla här tjäna pengar på ett eller att sätt för att kunna klara oss. Man m&ari...

IUVO P2P Investment

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det kommer alltid att behövas. Allt som man kan tänka sig kan kosta ganska så mycket pengar samt att det känns som en trygghet att ha ett sparkonto med lite extra pengar ifall någon typ av olycka eller händelse skulle ske. Många har ett jobb som de antingen tycker om eller inte tycker om. Men det finns även många personer som av olika orsaker inte kan jobba eller som har svårt att hitta något som de verkligen är intresserade av. Men är det så att man kanske har pengar över så kan an alltid investera i olika företag och tjäna pengar på det. IUVO P2P Investment är ett företag som har hand om investeringar

Hur fungerar det att investera pengar online via IUVO P2P Investment? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer om IUVO P2P Investment
Företaget har funnits online under några års tid och de är verksamma på marknaden som erbjuder sina kunder möjligheten att investera i olika företag online. På företaget IUVO P2P Investment arbetar det i dag 12 personer och de är verksamma i olika länder i Europa och världen. Sedan företaget lanserade på marknaden har de allt som allt investerat cirka 165 miljoner euro i olika företag och bolag och liknande. 

Vad erbjuds hos IUVO P2P Investment?
Inne på företagets hemsida kan både företag och privatpersoner investera i olika företag och bolag, och de kan även läsa olika listor med statistik samt information om de olika marknaderna. För att det ska vara möjligt för personer att börja investera pengar så ska de först börja med att skapa ett konto inne på företagets hemsida och sedan gå vidare med själva investeringen. Personer som använder hemsidan kan välja vilket språk de vill använda hemsidan på och de kan välja mellan tex: engelska, spanska, estniska och så vidare. Inne på hemsidan har även investerare möjligheten att använda en så kallad automatisk investering, vilket betyder att då det finns passliga investerare för just en person i fråga så dras det automatiskt pengar. 

Hur kan kundtjänsten hos IUVO P2P Investment nås?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns. 

Har du använt dig av tjänster som IUVO P2P Investment erbjuder sina kunder? Om du har gjort det kan du gärna ta och berätta om hur det fungerade att investera pengar online, om kundtjänsten var till hjälp eller annan information du kanske vill lägga till. 


Tips om man vill börja investera.