IQ Option

Alla recensioner

IQ Option

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo eToro

eToro

0 recensioner

Väldigt många har i dag ett stort intresse av att investera pengar i olika företag och projekt för att sedan kunna vinna ä...

Logo Aescuvest

Aescuvest

0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo IUVO P2P Investment

IUVO P2P Investment

0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 recensioner

Att investera pengar och hålla på med olika typer av aktier och trading är något som är väldigt populärt nuf&...

IQ Option

På något sätt måste man hitta på ett sätt som man kan skaffa pengar åt sig själv, eftersom de allra flesta personerna här i världen är beroende av att ha pengar. Man måste ha möjligheten att betala sitt boende och även ha mat på bordet, samt att man ofta även vill ha lite över så att man kan köpa sig något fint nu och då. Att ha ett vanligt jobb som kanske i en butik eller på ett kontor är ett bra och relativt enkelt sätt att få pengar. Man följer sina arbetstider som man alltid har gjort samt att man sparar in sin semester så att man kan vara ledig nu och då. Men alla vill inte göra det, och många inser att det finns bättre sätt att försöka försörja sig på. Att investera pengar i antingen bolag eller uppkommande affärside kan kännas lite lustigt och skrämmande, men man kan vinna pengar på det. Något man även kan göra är att hålla på med trading, IQ Option är en hemsida som man kan hålla på med trading via. 

Hur fungerar tjänsten som IQ Option erbjuder, och hur ska man veta vart man skaman vet vart man ska börja trading eller vart man ska investera sina pengar? Hur ska man tänka när det kommer till dessa ämnen och kommer jag att känna mig lugn om jag börjar med trading eller blir det en stress hela tiden? Läs andra personers åsikter i form av recensioner. 

Mer om företaget IQ Option
Under 2013 grundades och lanserades företaget IQ Option. De är endast verksamma online och driver inte någon typ av fysisk verksamhet. Under 2014 hade företaget 84 tusen registrerade användare, men däremot 7 miljoner registrerade användare under 2020. Under 2020 var 21 tusen olika insättningar varje dag det medelmåttiga. På kundtjänsten hos IQ Option arbetar det 79 personer. 

Det som IQ Optionerbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida är det möjligt att antingen trada med aktier, valutor eller kryptovalutor. För att börja trada är det möjligt att skapa ett konto via hemsidan och sedan göra insättningar direkt från sin bank för att ha pengar på kontot. Det är även möjligt att skapa ett kostnadsfritt konto som fungerar som ett övningskonto med en insättning på 10 000 euro “fake” pengar. IQ Option har även lanserat en egen app vilket betyder att det är möjligt att både trada online på datorn, men även via mobilen eller plattan. 

Hur kunderna kan kontakta IQ Option
Skulle det vara så att någon undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som IQ Option erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om tjänsten som de erbjuder, och om du tycker att det är värt att börja med trading. 


Tips om man vill börja med trading.