Fellow Finance

Alla recensioner

Fellow Finance

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TransferWise
TransferWise
1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

Fellow Finance

Lån är något som många kommer att ta under sin livstid, orsakerna till att man tar ett lån kan bero på många olika orsaker men några vanliga orsaker till att man tar ett lån är för att man vill köpa ett hus eller en tomt, för att man renovera om hemmet eller för att man vill ut på en långresa som man drömt om längre. Det man alltid ska minnas då man vill ansöka om ett lån är att man måste veta om att man kan betala lånet senare. När det handlar om både privatlån och företagslån finns det många olika företag som erbjuder det, ett företag som erbjuder både och är Fellow Finance. Hos dem kan man ansöka om ett privatlån på upp till 500 000 kr och ett företagslån på upp till 250 000 kr. 

Mer information om Fellow Finance
Företaget grundades 2013 och lanserades under 2014 i Finland, det gick bra för företaget och är idag den största utlåningsplattformen i norra Europa. I dagsläget erbjuder företaget den mest avancerade marknadsplatsen för lån i Europa. Företagets syfte är att förvandla den traditionella bankfinansieringen till direkt utlåning mellan människor och företag. Medans företagets vision är att bli Europas ledande finansiella tjänst när det kommer till crowdfunding mellan människor och företag. 

Fellow Finance har konstruerat en avancerad digital marknadsplats där vem som helst (även du) kan låna pengar till en annan part, tex en person eller ett företag, och det fungerar på samma sätt vice versa. Genom detta sätt blir det både enkelt att hitta och investera i lån, men det är också okomplicerat och transparent. Sedan företagets start har Fellow Finance beviljat lån värda över 900 miljoner euro i Europa. 

Vad erbjuder Fellow Finance?
Inne på företagets hemsida kan man välja om man vill ansöka om någon sorts företagsfinansiering, man kan ansöka om ett privatlån och man kan även få hjälp med att investera sina pengar. Om man ansöker om ett privatlån behöver man inte tänka på att ha någon säkerhet och man kommer även alltid att få en fast ränta. Man kan ansöka om ett privatlån på mellan 10 000 – 500 000 kr och det kommer inte att tillkomma några dolda kostnader som man måste oroa sig över. Innan man ansöker om ett privatlån kan man inne på företagets hemsida beräkna hur mycket ens egna månadskostnader skulle bli.

Hur kan man komma i kontakt med Fellow Finance
Har du några frågor eller funderingar till eller om företaget? Då kan du kontakta dem, man kan nå dem på några olika sätt som tex via telefon eller e-post, men företaget har även olika besökskontor som tex i Åbo och Helsingfors i Finland. Innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa all information som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på det man undrar över där. 

Har du tagit ett privat- eller företagslån hos Fellow Finance? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension om företaget, kom ihåg att en recension alltid är bra så länge den är ärlig.