OmdömesStälle

  Recensioner Fellow Finance

  Lån

  är något som många kommer att ta under sin livstid, orsakerna till att man tar ett lån kan bero på många olika orsaker men några vanliga orsaker till att man tar ett lån är för att man vill köpa ett hus eller en tomt, för att man renovera om hemmet eller för att man vill ut på en långresa som man drömt om längre. Det man alltid ska minnas då man vill ansöka om ett lån är att man måste veta om att man kan betala lånet senare. När det handlar om både privatlån och företagslån finns det många olika företag som erbjuder det, ett företag som erbjuder både och är Fellow Finance. Hos dem kan man ansöka om ett privatlån på upp till 500 000 kr och ett företagslån på upp till 250 000 kr.

  Mer information om Fellow Finance

  Företaget grundades 2013 och lanserades under 2014 i Finland, det gick bra för företaget och är idag den största utlåningsplattformen i norra Europa. I dagsläget erbjuder företaget den mest avancerade marknadsplatsen för lån i Europa. Företagets syfte är att förvandla den traditionella bankfinansieringen till direkt utlåning mellan människor och företag. Medans företagets vision är att bli Europas ledande finansiella tjänst när det kommer till crowdfunding mellan människor och företag.

  Fellow Finance har konstruerat en avancerad digital marknadsplats där vem som helst (även du) kan låna pengar till en annan part, tex en person eller ett företag, och det fungerar på samma sätt vice versa. Genom detta sätt blir det både enkelt att hitta och investera i lån, men det är också okomplicerat och transparent. Sedan företagets start har Fellow Finance beviljat lån värda över 900 miljoner euro i Europa.

  Vad erbjuder Fellow Finance?

  Inne på företagets hemsida kan man välja om man vill ansöka om någon sorts företagsfinansiering, man kan ansöka om ett privatlån och man kan även få hjälp med att investera sina pengar. Om man ansöker om ett privatlån behöver man inte tänka på att ha någon säkerhet och man kommer även alltid att få en fast ränta. Man kan ansöka om ett privatlån på mellan 10 000 – 500 000 kr och det kommer inte att tillkomma några dolda kostnader som man måste oroa sig över. Innan man ansöker om ett privatlån kan man inne på företagets hemsida beräkna hur mycket ens egna månadskostnader skulle bli.

  Hur kan man komma i kontakt med Fellow Finance

  Har du några frågor eller funderingar till eller om företaget? Då kan du kontakta dem, man kan nå dem på några olika sätt som tex via telefon eller e-post, men företaget har även olika besökskontor som tex i Åbo och Helsingfors i Finland. Innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa all information som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på det man undrar över där.

  Har du tagit ett privat- eller företagslån hos Fellow Finance? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension om företaget, kom ihåg att en recension alltid är bra så länge den är ärlig.

  Att låna pengar.

  Fellow Finance
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Fellow Finance

  Din recension

  FAQ

  Är Fellow Finance ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fellow Finance. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fellow Finance?

  Fellow Finance är huvudsakligen aktivt i Finanskategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Fellow Finances webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.