Cash Republic

Alla recensioner

Cash Republic

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

Cash Republic

Vill du köpa något fint, åka på en resa, eller betala av bilen? Då finns Cash Rebuplic för dig. Här får du som låntagare förmånliga lån mellan 3 000 och 30 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 5 år och inga dolda avgifter.

Information om företaget
Cash Republic är en kredittjänst som ägs utav Na No Invest och Finans AB. Cash Republic kallar sig för en utmanare till de traditionella aktörerna i branschen med deras fokus på transparens och inga dolda avgifter. Deras ledord är frihet, tydlighet och säkerhet. Cash Republic är medlem hos Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomiska Förening eller SKEF. Det är en branschorganisation för konsumentkrediter i Sverige. SKEF finns för att verka en sund kreditgivning mot dig som vill låna pengar. När du skickar in din ansökan gör dem alltid en kreditupplysning hos UC.

Vad erbjuder Cash Republik
Cash Republic är en smålåns givare som ger ut mindre lån till ett värde på 3 000 till 30 000 kronor. Allt med hög transparens så du kan se allt du betalar för och hur mycket det blir i slutändan. På deras hemsida ser du enkelt alla deras priser och olika lån. Deras räntor ligger mellan 25 – 30 procent, räntan du får beror på hur stort lån du vill ta och hur lång tid du tänkte betala av det på. Du kan alltid betala av hela ditt lån kostnadsfritt när du vill. För att ansöka ett lån kan du antingen ringa till deras kundtjänst eller göra direkt på hemsidan, på hemsidan loggar du enkelt in och identifierar dig med bank-id. Blir ditt lån beviljas och utbetalningen görs innan klockan 14 får du ut pengarna på ditt konto på samma dag, annars får du pengarna dagen efter. Pengar betalas endast ut 08:00 – 17:00 när kundtjänsten är öppen. Pengarna betalas tillbaka via fakturor du får varje månad på din mail.

Tips och kontakt
Cash Republics kundtjänst har öppet varje vardag mellan 08:00 och 17:00 och kan nås via ett telefon samtal eller via epost. För att kunna ta ett lån hos Cash Republic måste du vara mellan 20 och 65 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar, vara folkboförd i Sverige, ha en deklarerad årsinkomst på minst 150 000 kronor före skatt, klara alla kreditprövningar och ha en stadig inkomst. Eftersom dem alltid gör en koll med UC om din kan det bli svårt att få ett lån beviljat om du har låg kredit poäng. Om du inte kan betala tillbaka i tid får du hem en påminnelse med en liten avgift och om du fortfarande inte har betalat skickas ärendet vidare till inkasso och kronofogden. Så se till att alltid att betala i tid, påminnelserna blir dyra och det kan bli mycket problem om det går vidare till kronofogden. Cash Republic rapporterar inga kredituppgifter om dig till UC eller andra kreditupplysnings företag. Har du varit eller är kund hos Cash Republic får du gärna lämna en egen recension om dina erfarenheter och tankar kring Cash Republic. Alla recensioner är välkomna.