OmdömesStälle

  Recensioner Cash Republic

  Vill du köpa något fint, åka på en resa, eller betala av bilen? Då finns Cash Rebuplic för dig. Här får du som låntagare förmånliga lån mellan 3 000 och 30 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 5 år och inga dolda avgifter.

  Information om företaget

  Cash Republic är en kredittjänst som ägs utav Na No Invest och Finans AB. Cash Republic kallar sig för en utmanare till de traditionella aktörerna i branschen med deras fokus på transparens och inga dolda avgifter. Deras ledord är frihet, tydlighet och säkerhet. Cash Republic är medlem hos Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomiska Förening eller SKEF. Det är en branschorganisation för konsumentkrediter i Sverige. SKEF finns för att verka en sund kreditgivning mot dig som vill låna pengar. När du skickar in din ansökan gör dem alltid en kreditupplysning hos UC.

  Så funkar det: Farlig lån

  Vad erbjuder Cash Republik

  Cash Republic är en smålåns givare som ger ut mindre lån till ett värde på 3 000 till 30 000 kronor. Allt med hög transparens så du kan se allt du betalar för och hur mycket det blir i slutändan. På deras hemsida ser du enkelt alla deras priser och olika lån. Deras räntor ligger mellan 25 – 30 procent, räntan du får beror på hur stort lån du vill ta och hur lång tid du tänkte betala av det på. Du kan alltid betala av hela ditt lån kostnadsfritt när du vill. För att ansöka ett lån kan du antingen ringa till deras kundtjänst eller göra direkt på hemsidan, på hemsidan loggar du enkelt in och identifierar dig med bank-id. Blir ditt lån beviljas och utbetalningen görs innan klockan 14 får du ut pengarna på ditt konto på samma dag, annars får du pengarna dagen efter. Pengar betalas endast ut 08:00 – 17:00 när kundtjänsten är öppen. Pengarna betalas tillbaka via fakturor du får varje månad på din mail.

  Tips och kontakt

  Cash Republics kundtjänst har öppet varje vardag mellan 08:00 och 17:00 och kan nås via ett telefon samtal eller via epost. För att kunna ta ett lån hos Cash Republic måste du vara mellan 20 och 65 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar, vara folkboförd i Sverige, ha en deklarerad årsinkomst på minst 150 000 kronor före skatt, klara alla kreditprövningar och ha en stadig inkomst. Eftersom dem alltid gör en koll med UC om din kan det bli svårt att få ett lån beviljat om du har låg kredit poäng. Om du inte kan betala tillbaka i tid får du hem en påminnelse med en liten avgift och om du fortfarande inte har betalat skickas ärendet vidare till inkasso och kronofogden. Så se till att alltid att betala i tid, påminnelserna blir dyra och det kan bli mycket problem om det går vidare till kronofogden. Cash Republic rapporterar inga kredituppgifter om dig till UC eller andra kreditupplysnings företag. Har du varit eller är kund hos Cash Republic får du gärna lämna en egen recension om dina erfarenheter och tankar kring Cash Republic. Alla recensioner är välkomna.

  Cash Republic
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Cash Republic

  Din recension

  FAQ

  Är Cash Republic ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cash Republic. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cash Republic?

  Cash Republic är huvudsakligen aktivt i Finanskategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Cash Republics webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.