Bunq Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Bunq

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Christian
Jag har nyligen blivit kund hos bunq och jag är glad att rapportera en positiv upplevelse. Att öppna ett online bankkonto tog mindre än fem minuter, vilket var mycket bekvämt och stressfritt för mi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bunq - En modern bank för den fria livsstilen

  Jag har nyligen blivit kund hos bunq och jag är glad att rapportera en positiv upplevelse. Att öppna ett online bankkonto tog mindre än fem minuter, vilket var mycket bekvämt och stressfritt för mig. Jag imponerades också av deras "Bank of The Free" filosofi som verkligen genomsyrar hela deras tjänst. En annan fördel med bunq är deras användarvänliga app, som gör det lätt att hantera mitt konto. De erbjuder även flera olika betalningsalternativ, inklusive Apple Pay och Google Pay, så jag kan betala på det sätt som passar mig bäst. Kundtjänsten var också väldigt hjälpsam när jag hade några frågor om min nya bankupplevelse. De svarade snabbt på mina frågor via chat supporten i appen. Om du söker efter en ny bank med modern teknologi och flexibilitet så skulle jag starkt rekommendera bunq till dig!


Andra personer tittade också på

Logo Revolut

Revolut

1 recensioner

Väldigt många av oss vill spara pengar. Vissa vill göra det för att de vill spara till något speciellt som kanske en res...

Logo Wirex International

Wirex International

1 recensioner

På ett eller annat sätt så måste vi alla tjäna pengar eller ha något typ av inkomst för att faktiskt kunna k...

Logo TransferWise

TransferWise

1 recensioner

I dagsläget kan man relativt ofta hamna i en situation då man är tvungen att föra över pengar till någon annan, och...

Logo Savr

Savr

0 recensioner

Att spara pengar är det många som tänker på att dom skulle vilja börja göra. Ibland kan det vara jobbigt att ta tag...