OmdömesStalle

  Recensioner Bunq

  Ibland kan man kanske känna att pegarna börjar ta slut, fast man egentligt precis fick lön. Det kan ofta vara så att man har vårt att hålla kolla på vart alla pengar far, eftersom små summor till sist blir till en stor. Om man känner igen sig i dessa situationer är en sak som man såklart kan göra är att skriva upp hur mycket pengar man har, och hur mycket pengar som far till alla inköp. Men det kan vara ganska jobbigt, tidkrävande samt att det kan vara svårt at komma ihåg att man alltid ska skriva upp. Men det finns faktiskt applikationer som man kan ladda ner till mobilen och datorn, dit man sedan kopplar sitt bankkort så att man enkelt kan hålla reda på vilka pengar som har farit vart. Ett företag som erbjuder dessa tjänster och samtidigt fungerar som en internetbank i mobilen eller datorn är Bunq.

  Hur fungerat själva tjänsten och kommer mina pengar och mitt konto verkligen att vara säkert. Vad ska jag göra om jag vill avsluta tjänsten och kommer detta att kosta extra pengar i månaden. Detta är frågor om man inte kan veta om man inte har någon erfarenhet av företaget. Men då kan man läsa andra personers recensioner där de har skrivit sina tankar och åsikter eftersom de redan har en erfarenhet.

  Mer information om Bunq

  Hela företaget grundades och lanserades i mars 2012 med målet att ändra hela bank-branschen. Efter 2012 fortsatte företaget att växa, de fick fler och fler kunder och lanserades även i flera länder. I dagsläget har företaget olika samarbeten med ett flertal stora företag samt att de även har lanserat sitt eget kreditkort.

  bunq - the best ??bank? Should you choose Travel Card or Premium? User Review

  Vad erbjuder Bunq sina kunder?

  Bunq fungerar som en mobil bank som även är gratis att använda och att skapa ett konto hos. Man kan göra alla tjänster via applikationen i mobilen. Om man vill skapa ett konto hos Bunq ska man börja med att ladda ner den tillhörande applikationen till mobilen och sedan börja skapa kontot, detta tar ungefär 5 minuter. Inne i appen kan man se alla sina inkomster och utgifter, samt att man även kan spara pengar om man känner för det. Applikationen till mobilen kan användas på 7 olika språk men företaget har en kundtjänst som pratar över 30 olika språk om man undrar över något. Om man är ny användare hos Bunq får man en månad gratis prova på att ha ett premiumkonto.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Bunq?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Om man ändå efter det vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att skicka e-post till kundtjänsten hos Bunq. Skulle man vara missnöjd över något och vill lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende.

  Har du erfarenhet av Bunq? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.


  Bunq.

  Bunq
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bunq

  Din recension

  FAQ

  Är Bunq ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bunq. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bunq?

  Bunq är huvudsakligen aktivt i Finans kategorin, mer specifikt inom Sparande, Pengaöverföring. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bunq gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.