OmdömesStalle

  Recensioner Bondora

  Att investera pengar är något som väldig många personer har ett stort intresse av, och de har valt att lägga största delen av sin vakna tid på att hitta nya bolag och företag att investera pengar i och sedan själva ha möjligheten till ett ännu större kapital. Många personer som är investerare väljer att läsa en massa, gå på olika kurser och utbildningar samt att de kanske har blivit skolade av en person de känner. Om man skulle vilja börja med att investera sina pengar så är det väldigt svårt att veta var och hur man ska börja. Man kan såklart som många andra börja med att studera ämnet och sedan sakta mak komma in i själva investerandet. Men en sak man även kan göra med dagens tekning och internet är att få hjälp via olika hemsidor vart och hur mycket pengar man ska investera. Det finns flera olika företag som kan hjälpa till med att just investera pengar, men ett företag som är verksamt i Norden är Bondora och de erbjuder även sina kunder möjligheten att ta ett lån för att kunna investera mer pengar.

  Kommer jag att bli nöjd om jag tar hjälp av Bondora att investera mina pengar? Hur ska jag ta mig till om jag skulle känna mig missnöjd över något och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med om jag behöver dem? Det är några exempel på frågor man kan få svaret på om man väljer att läsa andra personers recensioner om olika företag.

  Mer info om Bondora

  Bondora är ett företag som erbjuder sina kunder både möjligheten att bli investerare samt att man hos dem kan ansöka om ett lån som sedan kan användas till investeringar. Företaget lanserades och grundades under 2009 och är i dagsläget verksamma i tre olika länder vilket är Spanien, Finland och Estland. Hittills har företaget haft mer än 770 000 kunder.

  Bondora Financial Results + Q&A with CEO, Pärtel Tomberg

  Vad har Bondora valt att erbjuda sina kunder?

  Hos Bondora kan man ansöka om ett lån på mellan 500€ och upp till 10 000€. För att låna pengar ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att registrera sig och sedan välja hur mycket pengar man skulle vilja låna, efter det gäller det bara att identifiera sig själv och skriva under ett avtal och sedan kommer man att få sina pengar. När man ansöker om ett lån så kommer man att ha en återbetalningstid på mellan 3 till 60 månader.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Bondora?

  Inne på företagets hemsida finns det en ”FAQ” och där finns de oftast ställda frågorna besvarade, så där kan man börja med att gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Är det så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att skicka e-post till företaget.

  Har du lånat pengar eller investerat via Bondora? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension företaget.


  Bondora.

  Bondora
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bondora

  Din recension

  FAQ

  Är Bondora ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bondora. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bondora?

  Bondora är huvudsakligen aktivt i Finans kategorin, mer specifikt inom Investering. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bondora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.