OmdömesStälle

  Recensioner Bank Norwegian

  Lån för alla behov – Recensionom Bank Norwegian

  Om Bank Norwegian

  Bank Norweigan är en officiell norsk bank sedan 2007, med en inriktning mot privatkundsmarknaden. Efter snabb tillväxt lanserades banken i Sverige år 2013, och 2015 blev den nordisk då den lanserades i Finland och Danmark. År 2016 lanserades kreditkorten, totalt har banken 1,5 miljoner kunder som valt att ha Bank Norwegian som sin sekundära bank, med deras fördelaktika blancolån, sparkonton och kreditkort med Norweigan Reward-programmet. Strategin baserar sig på e-handelslösningar, samverkan med flygbolaget Norwegian och de förser sina kunder med attraktiva villkor, effektiv riskhantering och kostnadseffektiv drift på den nordiska marknaden. Deras finansiella produkter är enkla att förstå och köpa, vilket även innebär att inga dolda kostnader eller avgifter tillkommer på deras produkter och tjänster.

  En kort infovideo om Bank Norwegians Web safe försäkring.

  Tjänster Bank Norwegian

  Genom Bank Norwegian hemsida kan du ansöka om ett lån, kreditkort, samlingslån eller jämföra olika lån. I samarbete med flygbolaget Norwegian erbjuder Bank Norwegian även ett kombinerat kreditkort och stammiskort. För att försköna kundupplevelsen är banktjänsterna digitala och flexibla genom självbetjäningskanaler och mobil-appar.

  Kort info om bankens lån:
  - Banken frågar inte vad du skall ha pengarna till och varken lånen eller krediterna kräver någon säkerthet
  - Du kan ansöka om ett lån och få svar genast, räntan på lånen är individuella. Hela ansökningsprocessen kan följas på internet med ett elektroniskt ID

  Kort info om bankens kreditkort:
  - Norweigans kreditkort är ett av marknadens mest förmånliga kort, där det inte tillkommer någon avgift på varuköp eller vid kontantuttag.
  - Det är upp till 45 dagars räntefri kredit och du kan spara till semestern under hela året eftersom kortet ger dig CashPoints vid inköp.

  Med det kombinerade kreditkortet och Norwegian Reward programmet kan du få upp till 20% bonus på internationella flyg. För att få ett lån eller ett kreditkort från banken så måste du vara minst 23 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar. Ansöker du om ett kreditkort kommer de även att göra en kreditvärdering inna du får ditt kreditkort.

  Banken har ett låneskydd som gäller ifall du har ingått ett låneavtal som omfattas av låneskyddet. Det innebär att det hjälper till att betala månadskostnader för ditt lån ifall du skulle hamna på sjukhus, bli arbetslös eller sjukskriven. Några andra försäkringar som de erbjuder är försäkring mot indentitetsstöld, reseförsäkring och avbeställningsskydd.
  All info om de olika försäkringarna kan man läsa tydligt på bankens hemsida.

  Hur Bank Norwegian hanterar reklamationer

  Alla klagomål eller reklamationer granskas noggrant och förekommande brister i kundbehandlingen åtgärdas i syfte att bistå kundens intressen.
  Har du en reklamation om något måste du logga in på ”min sida” eller via appen, där ska du fylla i en reklamation som bank Norwegian sedan i sin tur kommer att ta tag i. Använder du kreditkort har du även rätt till att reklamera angående varor som levererats med defekter eller inte levererats alls. Undrar du över något annat kan du alltid kontakta dem genom e-post, på telefon eller skicka ett brev.

  Dela med dig

  Skriv gärna en egen recension om bank Norweigan och berätta dina åsikter och erfarenheter.


  Bank Norwegian
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bank Norwegian

  Din recension

  FAQ

  Är Bank Norwegian ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bank Norwegian. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bank Norwegian?

  Bank Norwegian är huvudsakligen aktivt i Finanskategorin, mer specifikt inom Lån, Sparande, Investering. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Bank Norwegians webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.