Bank Norwegian Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Bank Norwegian

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

H
Hansen
Jag har nyligen tagit en kredit och ansökt om ett kreditkort från Bank Norwegian, och jag kan säga att min erfarenhet var mycket positiv. Ansökningsprocessen var enkel och smidig, med tydliga instr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  En fantastisk upplevelse med Bank Norwegian

  Jag har nyligen tagit en kredit och ansökt om ett kreditkort från Bank Norwegian, och jag kan säga att min erfarenhet var mycket positiv. Ansökningsprocessen var enkel och smidig, med tydliga instruktioner på deras hemsida som gjorde det lätt för mig att förstå vad som krävdes av mig. Efter att ha skickat in min ansökan fick jag snabbt svar från banken, och de informerade mig detaljerat om alla villkor innan jag beviljades ett lån. Kundserviceteamet var alltid tillgängligt när jag hade frågor eller funderingar angående mitt konto eller transaktioner. Bank Norwegian erbjuder också förmånliga räntor jämfört med andra banker samt ingen årsavgift för deras kreditkortsmedlemmar vilket är otroligt fördelaktigt för oss låntagare. Jag uppskattade verkligen deras professionella service och rekommenderar dem starkt till någon annan som söker efter lån- eller kreditprodukter.


Andra personer tittade också på

Logo Lendo

Lendo

1 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

1 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...