Aescuvest

Alla recensioner

Aescuvest

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo eToro

eToro

0 recensioner

Väldigt många har i dag ett stort intresse av att investera pengar i olika företag och projekt för att sedan kunna vinna ä...

Logo IUVO P2P Investment

IUVO P2P Investment

0 recensioner

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det ko...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 recensioner

Att investera pengar och hålla på med olika typer av aktier och trading är något som är väldigt populärt nuf&...

Logo Nibble

Nibble

0 recensioner

Som alla redan vet så måste vi alla här tjäna pengar på ett eller att sätt för att kunna klara oss. Man m&ari...

Aescuvest

För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det kommer alltid att behövas. Allt som man kan tänka sig kan kosta ganska så mycket pengar samt att det känns som en trygghet att ha ett sparkonto med lite extra pengar ifall någon typ av olycka eller händelse skulle ske. Många har ett jobb som de antingen tycker om eller inte tycker om. Men det finns även många personer som av olika orsaker inte kan jobba eller som har svårt att hitta något som de verkligen är intresserade av. Men är det så att man kanske har pengar över så kan an alltid investera i olika företag och tjäna pengar på det. Aescuvest är ett av flera företag som är verksamma online där personer har möjligheten att investera pengar online. 

Hur fungerar det att investera pengar online via Aescuvest? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Historien bakom företaget Aescuvest
Aescuvest är ett investeringsbolag som driver sin verksamhet online och har i dag inte någon typ av fysisk verksamhet som butik eller dylikt. Dom är verksamma både i och utanför EU och i dag arbetar det ett 10 tal personer på företaget. Aescuvest driver även en egen blogg samt att de har olika samarbetspartners som är inom hälsosbranschen. Aescuvest har även konton på de vanligaste sociala medierna. Sedan företagets start har 15 miljoner euro blivit investerade i olika bolag och företaget jorden runt. 

Det som Aescuvest erbjuder sina kunder idag
Det som Aescuvest erbjuder fungerar som en tjänst vilket betyder att en privatperson eller ett företag kan gå in på företagets hemsida för att sedan kostnadsfritt registrera sig. Efter det kan personen eller bolaget välja ett företag de vill investera i och sedan kan de välja hur mycket de vill investera med ett minimum på 1 000 euro. Efter det gäller det för investeraren att verifiera sig via BankID och sedan betala ut summan till det valfria företaget. Ett nyhetsbrev erbjuder Aescuvest sina kunder då de kan få information till e-posten om tex nya bolag att investera i. 

Hur kundtjänsten hos Aescuvest kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns. 

Har du använt dig av tjänster som Aescuvest erbjuder sina kunder? Om du har gjort det kan du gärna ta och berätta om hur det fungerade att investera pengar online, om kundtjänsten var till hjälp eller annan information du kanske vill lägga till om din hela erfarenhet av företaget och hemsidan i sig. 


Att investera i entreprenörer.