OmdömesStalle

  Recensioner Aescuvest

  För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det kommer alltid att behövas. Allt som man kan tänka sig kan kosta ganska så mycket pengar samt att det känns som en trygghet att ha ett sparkonto med lite extra pengar ifall någon typ av olycka eller händelse skulle ske. Många har ett jobb som de antingen tycker om eller inte tycker om. Men det finns även många personer som av olika orsaker inte kan jobba eller som har svårt att hitta något som de verkligen är intresserade av. Men är det så att man kanske har pengar över så kan an alltid investera i olika företag och tjäna pengar på det. Aescuvest är ett av flera företag som är verksamma online där personer har möjligheten att investera pengar online.

  Hur fungerar det att investera pengar online via Aescuvest? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Historien bakom företaget Aescuvest

  Aescuvest är ett investeringsbolag som driver sin verksamhet online och har i dag inte någon typ av fysisk verksamhet som butik eller dylikt. Dom är verksamma både i och utanför EU och i dag arbetar det ett 10 tal personer på företaget. Aescuvest driver även en egen blogg samt att de har olika samarbetspartners som är inom hälsosbranschen. Aescuvest har även konton på de vanligaste sociala medierna. Sedan företagets start har 15 miljoner euro blivit investerade i olika bolag och företaget jorden runt.

  Ansvar Finans

  Det som Aescuvest erbjuder sina kunder idag

  Det som Aescuvest erbjuder fungerar som en tjänst vilket betyder att en privatperson eller ett företag kan gå in på företagets hemsida för att sedan kostnadsfritt registrera sig. Efter det kan personen eller bolaget välja ett företag de vill investera i och sedan kan de välja hur mycket de vill investera med ett minimum på 1 000 euro. Efter det gäller det för investeraren att verifiera sig via BankID och sedan betala ut summan till det valfria företaget. Ett nyhetsbrev erbjuder Aescuvest sina kunder då de kan få information till e-posten om tex nya bolag att investera i.

  Hur kundtjänsten hos Aescuvest kan kontaktas

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du använt dig av tjänster som Aescuvest erbjuder sina kunder? Om du har gjort det kan du gärna ta och berätta om hur det fungerade att investera pengar online, om kundtjänsten var till hjälp eller annan information du kanske vill lägga till om din hela erfarenhet av företaget och hemsidan i sig.


  Att investera i entreprenörer.

  Aescuvest
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Aescuvest

  Din recension

  FAQ

  Är Aescuvest ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Aescuvest. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Aescuvest?

  Aescuvest är huvudsakligen aktivt i Finans kategorin, mer specifikt inom Investering. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aescuvest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.