Finansero – omdöme & recension: fördelar & nackdelar

Finansero – omdöme & recension: fördelar & nackdelar
Finans

Om Finansero

Finansero

är en mäklartjänsteleverantör som är registrerad under bolaget Global Trade . Det ger dig tillgång till handel med ett brett utbud av finansiella instrument inklusive forex, CFD:er, råvaror, ETF:er, aktier och index. Ända sedan lanseringen har de lyckats förse sina kunder med ett brett utbud av handelsverktyg och resurser för att hjälpa deras handelsresa. De förser dig med en rad handelskonton som erbjuder omedelbara avrättningar med de snävaste spreadarna på marknaden.

Finansero Typer av konton som erbjuds

Finansero

följer en klient-först- strategi och erbjuder dem därför ett brett utbud av kontotyper som passar alla typer av handlare. Du kan välja mellan 9 olika handelskonton som är kategoriserade i nivåer. Så dessa skulle vara från nivå 1 till nivå 9.

Det som är bra med dessa handelskonton är att vart och ett av dem ger dig tillgång till en personlig kundsupport, en pedagogisk e-bok, popup-varningar, auto chartist och många fler resurser. Ju mer du investerar i Finansero, desto högre nivå går du upp . Och ju högre du går upp, desto fler verktyg och resurser har du tillgång till.

Finansero Provisioner och avgifter

Finansero

tar inte ut någon provision på något av sina handelskonton. De har dock spreadar som varierar beroende på den tillgång som handlas. Finansero tar ut en rollover-avgift på positioner som lämnats öppna över natten. Denna avgift varierar beroende på den tillgång som handlas. Om du inte har handlat på ditt konto på minst tre månader, kommer Finansero att debitera dig en inaktivitetsavgift på 150 € på kvartalsbasis tills ditt kontokapital tar slut.

Finansero Trading Tools

Finansero

förser dig med ett brett utbud av handelsverktyg . Dessa verktyg är avgörande för att säkerställa att du bara presterar på bästa sätt med alla resurser som finns tillgängliga för dig. Med Finansero får du tillgång till en ekonomisk kalender, dagliga nyheter, auto chartist och många fler. Dessa verktyg säkerställer att du har den bästa chansen att göra lönsamma affärer.

Den ekonomiska kalendern ger dig information om alla kommande händelser som kan påverka finansmarknaderna. Den dagliga nyhetssektionen låter dig veta vad som händer i världen för närvarande och hur det kan påverka din handel. Auto Chartist är ett av de mest populära verktygen i branschen. Den utför teknisk och historisk marknadsanalys för att förstå marknadssentimentet.

Finansero Säkerhet och rykte

"Jag rekommenderar med all säkerhet att de är bäst på marknaden för att ha en av de bästa regelbundenheterna, låg spridning och stora möjligheter att erbjuda de bästa välkomstbonusarna!"

"Jag hade lite problem med en insättning men efter att jag fick hjälp från kundsupporten var allt perfekt. Jag gjorde till och med en insättning till utan någon hjälp tack.”

"Deras service är utmärkt och de har också mycket bra kundhantering och deras system är lätt att använda och mycket bra för nybörjare."

Finansero Handelskrav

För att handla med Finansero måstedu först gå igenom en bakgrundskontroll för att säkerställa att du inte kommer att utföra någon bedräglig aktivitet. Detta kommer att omfatta en identitetskontroll och en bostadskontroll. Du kommer att bli ombedd att lämna in bevis på identitet som ett nationellt ID-kort eller ett körkort. Du kommer också att bli ombedd att skicka in ett bevis på hemvist som en elräkning. Finansero kommer sedan att behandla din ansökan och när den har blivit godkänd kan du äntligen börja handla.

Finansero Erbjudande av investeringar

Finansero

förser sina kunder med ett brett utbud av finansiella instrument för handel. Du kommer att ha tillgång till alla populära valutapar som EURUSD, GBPUSD, USDJPY och mer. Du kan också handla några populära metaller som guld, silver och naturgas. Du kan till och med handla några av de mest populära aktiernasom APPLE, Airbnb, COCA-COLA och mer. Om det är en sak säker är det att du aldrig kommer att få slut på tillgångar för att handla med denna mäklare.

Finansero Kundtjänst

Finansero

har ett genomsnittligt kundsupportteam. Du kan skicka in en begäran om alla problem på deras webbplats och de kommer att återkomma till dig via e- post . Du kan till och med ringa dem på deras avgiftsfria nummer för brådskande ärenden som behöver åtgärdas. Jag skulle ha velat se dem erbjuda en supportfunktion för livechatt där du omedelbart kan få tillgång till att prata med en tillgänglig agent. Dessa tjänster är vanligtvis 24/7 och perfekta för nödsituationer.

Finansero Utbildning

Tyvärr har inte Finansero en ordentlig sektion på sin hemsida som är tillägnad utbildning och träning. Finanseros kunder måste lära sig att handla på egen hand eftersom denna mäklare inte tillhandahåller denna möjlighet för dem. Men när du öppnar ett konto hos Finansero får du en gratis e-bok tillsammans med ett träningspass . Detta borde vara mer än tillräckligt för att komma igång på rätt väg. Men för att bli ett fullfjädrat proffs måste du gå en ordentlig utbildning.

Finansero Regler

Finansero

är en offshoremäklare som regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission ( CySEC ) under dess moderbolag Global Trade. CySEC är ett populärt tillsynsorgan bland mäklare över hela världen. Men det skulle också ha varit trevligt att se dem regleras av ett tillsynsorgan på toppnivå som Financial Conduct Authority UK ( FCA ).

Ändå är det bättre att vara reglerad av ett offshoreorgan än att inte regleras av någon alls. En fördel med en offshore-reglering är att de inte är så strikta så mäklaren kan erbjuda dig mycket fler finansiella instrument för handel än de flesta inlandsmäklare.

Finansero accepterade länder

Du bör veta att Finansero inte tillhandahåller finanstjänster till territorier i USA, Kanada, Storbritannien, Belgien, Ryssland, Vitryssland, Demokratiska folkrepubliken Korea och Iran. Detta beror på att deras finansministerier är superstränga och tillåter inte de flesta mäklare att tillhandahålla tjänster i deras land på grund av det faktum att de flesta detaljhandlare förlorar pengar i den här branschen. De förbjöd också de flesta mäklare så att de istället kan marknadsföra sina egna lokala mäklare . Detta är ett smart drag men det kommer att demotivera de flesta handlare från att bosätta sig i dessa länder.

Finansero Fördelar & Nackdelar

Finansero

har ett par för- och nackdelar som du måste vara medveten om. Dessa är avgörande för att förstå huruvida denna mäklare är värd att handla med eller inte. De är följande:

Fördelar

 • Brett utbud av kontotyper
 • Brett utbud av handelsverktyg
 • Inga provisioner
 • Tätaste uppslag
 • Många finansiella instrument för handel

Nackdelar

 • $200 minsta insättning
 • Ingen livechatt dygnet runt
 • Ingen tillgång till Meta Trader-plattformar
 • Inte accepterat i alla länder

Är Finansero en bluff eller säker mäklare?

Finansero

anses vara en säker mäklare. De har varit i branschen ett tag nu och är betrodda bland sina kunder. De tillhandahåller en plattform för att utföra handel tillsammans med insättningar och uttag och ska fungera utan krångel. Kom dock ihåg att läsa recensioner om Finansiero för att ta reda på både fördelar och nackdelar innan du väljer att handla. Har du varit nöjd med Finansiero, eller var det någonting som krånglade? Lämna då din egen recension för att hjälpa andra användare.

Vad är minsta kontosaldo hos Finansero?

Finansero

har ett minsta insättningskrav på $200 . När du väl har gjort denna första minsta insättning finns det inget krav på minsta kontosaldo. Vad detta betyder är att även om ditt saldo går under 200 $ på grund av ett par förluster, behöver du inte oroa dig för att ditt konto ska bli avstängt eller avstängt. På plussidan, ju mer saldo du har på ditt handelskonto, desto högre nivå går du upp. Detta är bra eftersom det ger dig tillgång till fler funktioneroch verktyg som hjälper dig i din handelsresa.

Hur lång tid tar det att ta ut från Finansero?

Beroende på din valda metod för uttaget kan det ta allt från 2-10 arbetsdagar för dig att få dina pengar om du handlar med Finansero . De erbjuder ett par olika metoder för uttag. Du bör veta att du bara kan ta ut pengar med samma metod som du använde för att sätta in dem också. Uttagsmetoderna och deras tidpunkter är:

 • Banköverföringar – upp till 10 arbetsdagar
 • Kredit-/betalkort – upp till 10 arbetsdagar
 • E-plånböcker – upp till 2 arbetsdagar

Vilka insättningsmetoder erbjuder Finansero?

Finansero

erbjuder ett antal olika insättningsmetoder. Detta är så att det finns en metod tillgänglig för alla från var som helst i världen. Vilken metod du än väljer, vet bara att du bara kan använda samma metod för uttag också. Metoderna är följande:

 • Kreditkort (VISA, MasterCard, Maestro, etc.)
 • Banköverföring
 • E-plånböcker (Neteller, Skrill, Perfect Money, etc.)

Är Finansero en bra mäklare för nybörjare?

Även om Finanseroär en bra mäklare i allmänhet, är de inte det bästa valet för nybörjare . Detta beror på att de har ett betydligt högre minimikrav på insättning på $200 jämfört med vissa toppmäklare som låter dig öppna ett konto för bara $1 . De har inte heller en separat sektion dedikerad till ett utbildningsbibliotek. Detta skulle ha varit till hjälp för att lära nybörjare ABC:erna för handel i den här branschen.

Mer Finans