OmdömesStalle

  Recensioner Folksam

  Om Folksam

  Folksam har sitt huvudkontor i Stockholm och är ett av Sveriges största försäkringsbolag. Folksam med dotterbolag består av två koncerner samt 11 försäkringsbolag. Försäkringsbolagets vision och affärsidé är att se till att alla deras kunder känner sig trygga i en hållbar värld. De värderar att vi ska vara personliga, ansvarstagande och engagerade för att arbeta mot att nå våra mål. Målet är att företaget ska ha branschens nöjdaste kunder vilket de försöker uppnå tack vare två affärsmål som är: nöjda kunder och antalet helkunder. Företagets strategiska arbete fokuserar på tre olika områden vilka är: ordning och reda, för att värna kundernas trygghet och upprätthålla förtroendet bland myndigheter för att öka affärsnyttan. Och det andra området är infrastruktur vilket betyder att verksamheten bedrivs baserat på den tillgången till olika typer av information. Folksams kunder förväntar sig en digital närvaro som ska bara god vilket Folksam även erbjuder dem. Sist men inte minst affärsmässighet, Folksam agerar och tänker alltid utifrån kundens behov och kunden ska uppleva att det är enkelt att mötas med Folksam. Idag har företaget över 4 000 anställda och nästan 400 chefer.

  Vad erbjuder Folksam?

  Oavsett vad ditt hjärta klappar för finns det en försäkring för det hos Folksam. På deras lättnavigerade hemsida kan du kolla in vad som allt kan försäkras via Folksam men några av de saker som finns är hem/villaförsäkring, bilförsäkring, husbilsförsäkring, barnförsäkring, hund/katt/hästförsäkring och reseförsäkring. För mer information kolla in försäkringsbolagets hemsida. Folksam kan även hjälpa dig med att spara pengar, antingen till din pension eller till någon speciell. Folksams sparande passar alla, både för dig som själv vill välja dina fonder och för dig som vill ha hjälp med trygga placeringar. Du kan spara långsiktigt till många olika saker, till barnen, drömbostaden eller kanske till det stora äventyret du vill ge dig ut på. Hos Folksam sparar redan en miljon svenskar till sin pension, börja du också.

  Via Folksams hemsida kan du även smidigt och enkelt anmäla en skada som tex stöld, förlust eller skada. Då ska du börja med att välja vad din anmälan gäller och fylla i vad som har hänt, du kommer även att se vad som är bra att ha till hands då du gör en skadeanmälan. Om du tycker att Folksam låter så bra att du vill byta till detta försäkringbolag kommer du kan kunna betala månatligen antingen via faktura, e-faktura eller med smidiga autogiro.

  Kontakta Folksam

  Företaget bryr sig väldigt mycket om sina kunder och känner du att du inte är nöjd med beslutet du fick av dem ska du meddela det så fort som möjligt. Du ska först vara i kontakt med den som handlagt ditt ärende och berätta dina synpunkter, kände du att du inte fick det svar du ville av kan du även ta och kontakta Folksams kundombudsmat och be om en omprövning. Om du vill kontakta företaget om några andra frågor kan du göra det på telefon på många olika språk, skicka mejl eller chatta med dem på deras hemsida.

  Det du bryr dig om

  Har du det du bryr dig om försäkrat hos Folksam, berätta om det i så fall i en egen recension.

  Kolla in denna reklamfilm från företaget.

  Folksam
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!

  Beställning

  10

  Tjänst

  10

  Prissättning

  10

  Leverans

  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Folksam

  Din recension