Telge Energi

Alla recensioner

Telge Energi

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft

0 recensioner

Elektricitet är något som vi alla behöver, till vårt jobb, till hemmet eller kanske till och med till sommarstugan. Oberoende...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Telge Energi

I alla boenden där ute så är man tvungen att ha en egen elanslutning. Är det så att man kanske ska ta och flytta ut från sitt hem där man är uppväxt eller om man ska ta och byta boende så är elen en av de första sakerna man ska ta och fixa eftersom man såklart inte kan leva utan el. Ofta är det så att dit man flyttar så finns det några olika företag som erbjuder några olika anslutningar, och då är det oftast att välja någon utav dem. Telge Energi är ett företag som erbjuder anslutningar på olika delar i landet i Sverige. 

Kan jag skaffa en anslutning via Telge Energi oberoende om jag kommer att bo i ett helt hus eller i en lägenhet? Kommer de att tänka på hållbarheten då de skapar sin el eller inte? Finns det något annat som jag borde veta om innan jag skaffar en anslutning via dem? Få reda på det genom att läsa recensioner inne hos oss. 

Mer om Telge Energi
Telge Energi är ett företag där det arbetar ett flertal personer och de som skapade företaget valde att göra de eftersom de ville utmana branschen som redan fanns där ute. Under 2008 började företaget arbeta med att Sverige inte ska vara smutsigt utan mer förnybart. 

Telge Energi har en hemsida där det är möjligt att skaffa en anslutning via dem oberoende om det ska vara till ett hus eller till en lägenhet. Kunderna har möjligheten att antingen beställa el, läsa om hur företaget arbetar med hållbarheten och det är även möjligt att skaffa solceller via dem. 

Vad är det som Telge Energi erbjuder sina kunder?
Inne på företagets hemsida är det möjligt att ta del av en kalkylator och på det sättet räkna ut vad det skulle bli och kosta om man skulle bli kund hos dem. Priserna varierar beroende på om kunden bor i ett hus eller i en lägenhet. Företaget erbjuder några olika elavtal vilka är: rörligt elavtal, vinteravtal, fast elavtal, solproduktionsavtal mm. Inne på företagets hemsida finns även en flik där det är möjligt att läsa vad man ska tänka på då det kommer till att faktiskt byta elavtal och vad för fördelar som faktiskt kommer med att göra det. Telge Energi har en kundtjänst som antingen kan nås via e-post, telefon eller genom en live chatt som finns inne på företagets hemsida nere i högra hörnet. Skulle en kund vilja lämna in ett klagomål ska det först göras via kundtjänsten. 

Att dela med sig
Vilken typ av elanslutning har du där du bor? Skulle du säga att du har någon typ av erfarenhet av Telge Energi, eller kanske av något annat företag? Om du har det så skulle vi bli väldigt glada här på OmdömesStalle om du tog dig tiden och i en egen recension berättade vad du tyckte om just detta företaget. Du kan säga dina åsikter om priserna, kvaliteten eller om du har något som du uppskattar extra mycket med företaget eller deras tjänster. 


Så fungerar en elanslutning.