OmdömesStälle

  Recensioner Svenska Kraftnät

  Ledande för en hållbar och säker elförsörjning – Recension om Svenska Kraftnät

  Om Svenska Kraftnät

  Svenska Kraftnät är en myndighet som drivs i form av ett statligt affärsverk och det är regeringen som bestämmer vad Svenska Kraftnät ska arbeta med. Vårt samhälle är idag beroenden av el, denna myndighet ansvarar för att kraftöverföringssystemet är säkert, kostnadseffektivt och miljöanpassat. Verksamheten arbetar med att dygnet runt övervaka elsystemet och på lång sikt bygga nya kraftledningar för att möta morgondagens behov. Uppdraget som Svenska Kraftnät fått av regeringen är att underhålla och utveckla det svenska stamnätet för el. Det arbetas dygnet runt i företagets kontrollrum med att kontrollera att det hela tiden produceras lika mycket el som det förbrukas. Ett annat uppdrag som företaget fått är att arbeta för att handeln med el ska ske så smidigt som möjligt både inom Norden men även i andra länder inom Europa. För att svenska arbete ska uppnå målen när det kommer till energi- och klimatpolitiken spelar Svenska Kraftnät en viktig roll. Hela tiden utvecklas det energieffektiva och miljöanpassade lösningar för överföring av el på stamnätet. Detta företag underlättar utbyggnaden av förnybar energi genom att förstärka och bygga ut stamnätet för el.

  En video från Svenska Kraftnät.

  Vad gör Svenska Kraftnät?

  Just nu håller företaget på att bygga ut stamnätet på flera olika plaster runt om i Sverige för anslutningen av förnybara energikällor. Företaget arbetar för att elförsörjningen ska ha beredskap för extrema händelser som kan innebära att samhället får en stor påfrestning. Några exempel på händelser som kan ske är stora bränder, stormar eller terrorhandlingar. Företaget arbetar även med att främja dammsäkerheten inom Sverige, det görs bland annat genom att vägleda länsstyrelserna i dammsäkerhetsfrågor. På hemsidan kan du läsa massor av fakta om vad företaget gör och vad de står för, du kan också läsa mer om hur det är som arbetsplats och kolla igenom de lediga tjänsterna ifall du skulle vara intresserad att jobba på Svenska Kraftnät.

  Kontakta Svenska Kraftnät

  Företaget vill gärna att du kontaktar dem om du har några synpunkter eller frågor. Är du intresserad att kontakta dem kan du göra det genom mejl, post eller fax, då kommer det även att bli en allmän handling eftersom företaget är en statlig myndighet. Företaget strävar hela tiden efter största ärlighet, ansvarsfullhet och möjliga öppenhet. Så om du som anställd, samarbetspartner, kund eller leverantör upptäcker eller misstänker allvarliga oegentligheter och korruption som rör verksamheten ska du anmäla det. Innan du gör en anmälan ska du noga läsa igenom informationen om detta på hemsidan, några exempel på allvarliga oegentligheter som kan anmälas är ekonomisk brottslighet, stora brister när det kommer till säkerhet, allvarliga former av diskriminering mm. Om du gör en anmälan ska du beskriva ditt ärende väldigt noggrant så att företaget sedan kan få vidare till utredning. Det kommer även att underlätta utredningen mycket ifall du väljer att lägga med ditt telefonnummer eller e-postadress i din anmälan.

  Skriv en egen recension

  Kanske du är leverantör, kund eller anställd åt Svenska Kraftnät. Skriv då en egen recension och berätta dina åsikter.

  Svenska Kraftnät
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Svenska Kraftnät

  Din recension

  FAQ

  Är Svenska Kraftnät ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Svenska Kraftnät. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Svenska Kraftnät?

  Svenska Kraftnät är huvudsakligen aktivt i Energikategorin, mer specifikt inom Grön energi, Elektricitet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Svenska Kraftnäts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.