Svenska Kraftnät

Alla recensioner

Svenska Kraftnät

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Logo LUMOENERGI

LUMOENERGI

0 recensioner

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. D&ar...

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Svenska Kraftnät

Ledande för en hållbar och säker elförsörjning – Recension om Svenska Kraftnät

Om Svenska Kraftnät
Svenska Kraftnät är en myndighet som drivs i form av ett statligt affärsverk och det är regeringen som bestämmer vad Svenska Kraftnät ska arbeta med. Vårt samhälle är idag beroenden av el, denna myndighet ansvarar för att kraftöverföringssystemet är säkert, kostnadseffektivt och miljöanpassat. Verksamheten arbetar med att dygnet runt övervaka elsystemet och på lång sikt bygga nya kraftledningar för att möta morgondagens behov. Uppdraget som Svenska Kraftnät fått av regeringen är att underhålla och utveckla det svenska stamnätet för el. Det arbetas dygnet runt i företagets kontrollrum med att kontrollera att det hela tiden produceras lika mycket el som det förbrukas. Ett annat uppdrag som företaget fått är att arbeta för att handeln med el ska ske så smidigt som möjligt både inom Norden men även i andra länder inom Europa. För att svenska arbete ska uppnå målen när det kommer till energi- och klimatpolitiken spelar Svenska Kraftnät en viktig roll. Hela tiden utvecklas det energieffektiva och miljöanpassade lösningar för överföring av el på stamnätet. Detta företag underlättar utbyggnaden av förnybar energi genom att förstärka och bygga ut stamnätet för el. 

Vad gör Svenska Kraftnät?
Just nu håller företaget på att bygga ut stamnätet på flera olika plaster runt om i Sverige för anslutningen av förnybara energikällor. Företaget arbetar för att elförsörjningen ska ha beredskap för extrema händelser som kan innebära att samhället får en stor påfrestning. Några exempel på händelser som kan ske är stora bränder, stormar eller terrorhandlingar. Företaget arbetar även med att främja dammsäkerheten inom Sverige, det görs bland annat genom att vägleda länsstyrelserna i dammsäkerhetsfrågor. På hemsidan kan du läsa massor av fakta om vad företaget gör och vad de står för, du kan också läsa mer om hur det är som arbetsplats och kolla igenom de lediga tjänsterna ifall du skulle vara intresserad att jobba på Svenska Kraftnät. 

Kontakta Svenska Kraftnät
Företaget vill gärna att du kontaktar dem om du har några synpunkter eller frågor. Är du intresserad att kontakta dem kan du göra det genom mejl, post eller fax, då kommer det även att bli en allmän handling eftersom företaget är en statlig myndighet. Företaget strävar hela tiden efter största ärlighet, ansvarsfullhet och möjliga öppenhet. Så om du som anställd, samarbetspartner, kund eller leverantör upptäcker eller misstänker allvarliga oegentligheter och korruption som rör verksamheten ska du anmäla det. Innan du gör en anmälan ska du noga läsa igenom informationen om detta på hemsidan, några exempel på allvarliga oegentligheter som kan anmälas är ekonomisk brottslighet, stora brister när det kommer till säkerhet, allvarliga former av diskriminering mm. Om du gör en anmälan ska du beskriva ditt ärende väldigt noggrant så att företaget sedan kan få vidare till utredning. Det kommer även att underlätta utredningen mycket ifall du väljer att lägga med ditt telefonnummer eller e-postadress i din anmälan. 

Skriv en egen recension
Kanske du är leverantör, kund eller anställd åt Svenska Kraftnät. Skriv då en egen recension och berätta dina åsikter.