Nordic Green

Alla recensioner

Nordic Green

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Logo LUMOENERGI

LUMOENERGI

0 recensioner

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. D&ar...

Logo Vattenfall

Vattenfall

4 recensioner

Om Vattenfall Vattenfall är helägt av svenska staten och har en omsättning på cirka 135 295 miljoner svenska kronor. Idag &au...

Nordic Green

Om man bor i en lägenhet eller en hyresbostad så är man kanske inte van vid att skaffa ett elavtal och betala elen som man använder. Det är så eftersom vissa hyresvärdar bjuder på elen/den är medräknad i hyran, medans man i vissa fall ändå måste betala för elen på egen hand. Men det är kanske inte så enkelt att veta hur man ska göra, då man flyttar hemifrån och måste skaffa sig ett elavtal. Förr var man tvungen att gå till ett företag som erbjuder elavtal och sedan fylla i massa papper för att få en elanslutning. I dag är det dock väldigt enkelt att skaffa sig ett elavtal, det enda man behöver är en mobil, surfplatta eller dator. I olika länder och städer finns det väldigt många olika elbolag och avtal att välja mellan. Men ett av dessa är Nordic Green Energy och de ar erbjudit sina kunder grön el i mer än 20 år. 

Hur mycket kommer månadskostnaderna att vara om man bor i en lägenhet eller ett hus och man skaffar ett avtal hos Nordic Green Energy? Hur ska man göra om man vill byta elbolag eller om man ska flytta? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan hr någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om förtaget Nordic Green Energy 
Företaget lanserades och grundades under år 2000 och sedan dess har de trott på hållbarhet och att skapa ett grönare Sverige. Företaget av de första i Sverige som erbjöd sina kunder 100 % grön el. Nordic Green Energy är intresserade av en mer hållbar utveckling i det svenska samhället. 

Vad erbjuder Nordic Green Energy sina kunder?
Är det så att man vill skaffa ett elavtal hos företaget Nordic Green Energy så kan man börja med att gå in företagets hemsida för att skapa ett avtal. Är det så att man går in på företagets hemsida för att teckna ett avtal så kommer företaget att donera 300 kr till Vi – skogens verksamhet. Priset för avtalet som företaget erbjuder kommer att variera beroende på var man bor. För att ta reda på vad det kommer att kosta där som du bor så kan du gå in på företagets hemsida för att sedan fylla i ditt postnummer. Man kommer att kunna välja om man vill ha ett fast elpris eller ett rörligt elpris. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Nordic Green Energy?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle det vara så att man är missnöjd över något produkt och känner behovet av att lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension


En video från företaget Nordic Green Energy.