LUMOENERGI

Alla recensioner

LUMOENERGI

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft

0 recensioner

Elektricitet är något som vi alla behöver, till vårt jobb, till hemmet eller kanske till och med till sommarstugan. Oberoende...

LUMOENERGI

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. Då man bodde hemma med sina föräldrar så är chansen ganska liten på att man satt tid på att fundera över olika alternativ och vad elavtal egentligen kostar. I dagsläget finns det även ganska många olika alternativ, vissa erbjuder grönare el än andra samt att priserna även kan variera ganska så mycket. Lumo Energi är ett nordiskt elbolag som erbjuder elavtal. 

Kommer jag att bli nöjd om jag skaffar ett avtal via Lumo Energi? Finns det något som jag kanske borde veta om innan jag skaffar mig ett elavtal. Är det viktigt att man jämför olika priser hit och dit eller är de alla så gott som samma? Dessa frågor kan vara svåra att få besvarade men genom att läsa andra personers recensioner kan man kanske få några av dem besvarade. Recensioner kan du läsa inne hos oss här på OmdömesStalle. 

Om Lumo Energi
Lumo Energi har funnits på marknaden sedan 2015 och de är ett elbolag som idag har ett kundantal på 70 000 kunder. På företaget arbetar 6 personer och de erbjuder sina avtal i flera länder som finns i Norden. 

Elavtal kan tecknas direkt inne via företagets hemsida och innan en kund väljer att teckna ett nytt avtal så kommer hen att kunna si ungefär hur mycket det kommer att kosta beroende på var hen bor. Lumo Energi erbjuder sina användare två stycken olika alternativ vilka är: ett tryggt fast pris eller ett kvickt rörligt pris. Företaget har även ett erbjudande att om en kund tipsar om företaget till en vän och sedan få en förmån på 200 kr. 

Det som Lumo Energi erbjuder sina kunder
Som sagt så har kunden möjligheten att välja mellan två olika alternativ då hen ska teckna ett nytt avtal via företaget. De olika varierar lite i pris eftersom ena alltid håller samma pris medans andra inte gör det, men kunden får lista ut vad som skulle passa hen och hens livssituation för tillfället. Efter att kunden har bestämt sig för det avtal som hen vill ha så sköter sedan Lumo Energi själva flytten från det gamla avtalet till det nya. Skulle det vara så att en kund efter en tid vill säga upp sitt elavtal av någon anledning så ska hen kontakta kundtjänsten för att göra det, skulle även ett dödsfall tragiskt ske så ska även kundtjänsten kontaktas för att säga upp avtalet. Kundtjänsten kan i sin tur kontaktas antingen via e-post eller mejl, den håller öppet under arbetsdagar och under vanliga kontorstider. 

Åsikter och erfarenheter av Lumo Energi
Skulle du säga att du har någon typ av erfarenhet av företaget eller de olika avtal som de erbjuder? Om du har de så skulle vi här på OmdömesStalle bli väldigt tacksamma om du tog dig tiden och skrev en egen recension om företaget där du med dina egna ord får berätta vad du tyckte om dem. Berätta vad du tyckte det fanns för för- och nackdelar och annat du kanske vill lägga till. 


Vad är egentligen grön el?