GNP Energy

Alla recensioner

GNP Energy

33% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kris
Haft elavtal med GNP. Riktig bluff och otrevliga att ha att göra med Extra kostnad tillkommerLäs vidare
J
Johan
Ni är grymma Tack!Läs vidare
F
Frida Sjödin
Bluffare som lurar folk!! Dom ringer och får det att låta som att man inte har något annat val än att skriva på deras avtal med 60 månader bindningstid. Hur kan man ha mage att lura folk så? Man ...Läs vidare
A
Agnes Björck
De ringde upp mig och försökte få mig att skriva på ett avtal som de skickade på SMS. Jag sa att jag ville läsa igenom avtalet noga innan jag skrev på och då avbröt vi samtalet. I avtalet såg jag a...Läs vidare
J
Johan
Blev kontaktad av en säljare som träffa mig, kollade in omdömena och såg att de låg på 2 så blev rätt så skeptiskt. Haft dem i fyra månader nu och de har hållit vad de har lovat Läs vidare

Alla recensioner (6)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Elavtal

  Haft elavtal med GNP. Riktig bluff och otrevliga att ha att göra med
  Extra kostnad tillkommer


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bästa el bolaget

  Ni är grymma

  Tack!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fruktansvärt

  Bluffare som lurar folk!! Dom ringer och får det att låta som att man inte har något annat val än att skriva på deras avtal med 60 månader bindningstid. Hur kan man ha mage att lura folk så?
  Man borde iallafall få frågan "vill du bli kund hos oss".

  Vad snackar du om helt ärligt?
  det är just de de nämner att man är bunden i 5 år, men detta gäller inte om du flyttar från bostaden elen flyttar aldrig med dig!
  snälla använd hjärnan

  Föreställ dig där din elräkning blir dyrare pga dem. Sen så är du bunden 59 månader och måste betala dig ut?? Tror du det är lite pengar då. Sen så du vill inte betala och de ända du kan göra ät att lämna lägenheten för att du ska kunna bli av med dom? Kul va


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning

  De ringde upp mig och försökte få mig att skriva på ett avtal som de skickade på SMS. Jag sa att jag ville läsa igenom avtalet noga innan jag skrev på och då avbröt vi samtalet. I avtalet såg jag att avtalstiden var på 60(!) månader, med straffavgift om jag bröt det i förtid. När jag sedan ringde deras kundtjänst visade det sig att de hade registrerat ett avtal med mig, trots att jag aldrig hade godkänt avtalet de skickade.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ändå Prisvärt

  Blev kontaktad av en säljare som träffa mig, kollade in omdömena och såg att de låg på 2 så blev rätt så skeptiskt. Haft dem i fyra månader nu och de har hållit vad de har lovat


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bluff!!

  Riktig bluff, lägg på om de ringer!!

  Vad babblar du om helt ärligt?
  du är ju inte normal för fem öre det är 4e största nordens el bolag.
  du idiotförklara dig själv nyss.

  Det luktar arg anställd här, din smuts som lurar folk

  Dom lurar ingen folk

  Dom har ett pristak på 76,88 thats it definiera ordet lura era luffare


Andra personer tittade också på

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft

0 recensioner

Elektricitet är något som vi alla behöver, till vårt jobb, till hemmet eller kanske till och med till sommarstugan. Oberoende...

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

GNP Energy

Om man bor i en lägenhet eller en hyresbostad så är man kanske inte van vid att skaffa ett elavtal och betala elen som man använder. Det är så eftersom vissa hyresvärdar bjuder på elen/den är medräknad i hyran, medans man i vissa fall ändå måste betala för elen på egen hand. Men det är kanske inte så enkelt att veta hur man ska göra, då man flyttar hemifrån och måste skaffa sig ett elavtal. Förr var man tvungen att gå till ett företag som erbjuder elavtal och sedan fylla i massa papper för att få en elanslutning. I dag är det dock väldigt enkelt att skaffa sig ett elavtal, det enda man behöver är en mobil, surfplatta eller dator. Det finns många olika elbolag att välja mellan i Sverige, men ett av dem är GNP Energy. 

Hur mycket kommer månadskostnaderna att vara om man bor i en lägenhet eller ett hus? Hur ska man göra om man vill byta elbolag eller om man ska flytta? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga, företag som tex GNP Energy. Det är bra att komma ihåg att alltid skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa erfarenheter av ett visst företag. 

Mer information om GNP Energy
Företaget lanserades och grundades under 2010 och de fungerar som ett privatägt företag som är verksamma i Danmark, Sverige, Norge och Finland. De som arbetar på företaget har fler års erfarenhet inom branschen och de försöker alltid att bygga goda kundrelationer till deras kunder. 

Vad erbjuder GNP Energy sina kunder?
GNP Energy är ett företag som erbjuder sina kunder elavtal. Vill man skaffa sig ett elavtal hos dem kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan teckna ett elavtal. I avtalet ska man fylla i uppgifter om sig själv, hur och var man bor samt hurudant avtal man är intresserad av. Att göra en ansökan via hemsidan tar ungefär 2 minuter och då kommer du att få nordisk ström till ditt hem. Själva beställningen av avtalet går igenom 3 olika steg. Det börjar med att man gör en beställning via företagets hemsida. Efter det kommer företaget själva att sköta övergången från det nuvarande elbolaget och efter det så är man en ny kund hos GNP Energy. 

Hur kan man komma i kontakt med GNP Energy?
Inne på företagets hemsida finns en FAQ och där kan man gå in och läsa om man undrar över något, chansen är stor att man redan där kommer att hitta svaret på sin fråga. Hittade man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill nå kundtjänsten kan man göra det aningen genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta med dem direkt via hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation av någon anledning ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av GNP Energy? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


GNP Energy.