OmdömesStalle

  Recensioner GNP Energy

  Om man bor i en lägenhet eller en hyresbostad så är man kanske inte van vid att skaffa ett elavtal och betala elen som man använder. Det är så eftersom vissa hyresvärdar bjuder på elen/den är medräknad i hyran, medans man i vissa fall ändå måste betala för elen på egen hand. Men det är kanske inte så enkelt att veta hur man ska göra, då man flyttar hemifrån och måste skaffa sig ett elavtal. Förr var man tvungen att gå till ett företag som erbjuder elavtal och sedan fylla i massa papper för att få en elanslutning. I dag är det dock väldigt enkelt att skaffa sig ett elavtal, det enda man behöver är en mobil, surfplatta eller dator. Det finns många olika elbolag att välja mellan i Sverige, men ett av dem är GNP Energy.

  Hur mycket kommer månadskostnaderna att vara om man bor i en lägenhet eller ett hus? Hur ska man göra om man vill byta elbolag eller om man ska flytta? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga, företag som tex GNP Energy. Det är bra att komma ihåg att alltid skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa erfarenheter av ett visst företag.

  Mer information om GNP Energy

  Företaget lanserades och grundades under 2010 och de fungerar som ett privatägt företag som är verksamma i Danmark, Sverige, Norge och Finland. De som arbetar på företaget har fler års erfarenhet inom branschen och de försöker alltid att bygga goda kundrelationer till deras kunder.

  Replace a Job with an Energi Masternode

  Vad erbjuder GNP Energy sina kunder?

  GNP Energy är ett företag som erbjuder sina kunder elavtal. Vill man skaffa sig ett elavtal hos dem kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan teckna ett elavtal. I avtalet ska man fylla i uppgifter om sig själv, hur och var man bor samt hurudant avtal man är intresserad av. Att göra en ansökan via hemsidan tar ungefär 2 minuter och då kommer du att få nordisk ström till ditt hem. Själva beställningen av avtalet går igenom 3 olika steg. Det börjar med att man gör en beställning via företagets hemsida. Efter det kommer företaget själva att sköta övergången från det nuvarande elbolaget och efter det så är man en ny kund hos GNP Energy.

  Hur kan man komma i kontakt med GNP Energy?

  Inne på företagets hemsida finns en FAQ och där kan man gå in och läsa om man undrar över något, chansen är stor att man redan där kommer att hitta svaret på sin fråga. Hittade man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill nå kundtjänsten kan man göra det aningen genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta med dem direkt via hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation av någon anledning ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av GNP Energy? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  GNP Energy.

  GNP Energy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  5.2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  5
  Tjänst
  rating
  4
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Ändå Prisvärt

  Blev kontaktad av en säljare som träffa mig, kollade in omdömena och såg att de låg på 2 så blev rätt så skeptiskt. Haft dem i fyra månader nu och de har hållit vad de har lovat

  Av: Johan17-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  8.5
  rating

  Bluff!!

  Riktig bluff, lägg på om de ringer!!

  Av: Björn15-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om GNP Energy

  Din recension

  FAQ

  Är GNP Energy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om GNP Energy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder GNP Energy?

  GNP Energy är huvudsakligen aktivt i Energi kategorin, mer specifikt inom Elektricitet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GNP Energy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.