OmdömesStälle

  Recensioner Fortum

  Vilka är Fortum?

  Fortum är ett finländskt energiföretag som är verksamt i Finland, Norge, Sverige, Baltikum, Polen, Indien samt Ryssland och Sibirien. Vad gör Fortum? Jo de producerar och säljer elektricitet samt produktion, försäljning och distribution av fjärrvärme, drift och underhåll av kraftverk samt energirelaterade tjänster. Fortum grundades 1998 och har idag ungefär 9 000 medarbetare som är engagerade om energi, cirkulärekonomi och hållbarhet. Fortum försöker dagligen att ställa om till en renare värld, Fortums koldioxidutsläpp är redan bland de lägsta inom den europeiska elproduktionen och de påskyndar omvandlingen till en renare värld genom att förändra energisystemet, erbjuda smarta lösningar samt förbättra resurseffektiviteten.

  Fortums vision är att skapa en renare värld genom att driva förändringen mot ett utsläppsfritt energisystem och ha en kontinuerlig fokus på resurseffektivitet. För att Fortum ska uppnå sina mål engagerar de sina kunder och samhället i att driva förändring för en renare värld.

  Vad erbjuder Fortum?

  Om du tycker att Fortum låter som ett bra företaget och du vill bli kund hos dem kan du enkelt teckna ett avtal hos dem. Via företagets hemsida kan du enkelt och snabbt se ditt elpris och teckna ett avtal. Om du är ny kund hos dem får du 500 kr nykundsrabatt och det är även alltid 100% fossilfritt. Genom att bli kund hos dem bidrar du till en mer hållbar framtid tack vare de smarta energilösningarna. Om du är osäker vilket elavtal du ska ha kan du hitta massvis med information om de olika avtalen på hemsidan och välja det som passar dig bäst. Den ständiga frågan då man ska välja ett nytt avtal är om man ska ha ett fast eller rörligt elpris. Olika avtal passar olika personer och det är viktigt att du jämför de olika avtalen noga och väljer det som passar dig och din livssituation bäst.

  Fortum kan även hjälpa dig om du ska flytta, de kommer att göra din flytt både enkel och rolig. Du kan få tips och tricks och den smartaste checklistan som kommer att ta dig till ditt nya hem. Fortum erbjuder även en flyttrabatt på 500 kr.

  Kontakta Fortum?

  Om du har några frågor till Fortum om något de gör ska du inte tveka utan det är bara att höra av sig, du kan komma i kontakt med dem på telefon, via mejl eller skicka till dem på facebook. Du kan även logga in på dina egna sidor i Fortum för att följa din egen elförbrukning, göra en flyttanmälan eller andra praktiska saker. Om du känner att du inte är nöjd över något är det viktigt att du berättar det för Fortum, i första hand om det gäller en reklamation ska du kontakta deras kundservice och berätta dina synpunkter på problemet. Är du inte nöjd efter svaret du fick från kundservicen är du välkommen att kontakta Fortums kundombudsman där du kan få hjälp med att få ditt ärende prövat.

  Skriv en recension om Fortum

  Har du tecknat ett nytt elavtal hos Fortum? Skriv då en egen recension om Fortum och berätta dina synpunkter och åsikter om företaget och de tjänster de erbjuder.

  Tillsammans med Fortum ska vi skapa en renare värld.

  Fortum
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  FEL hantering av avtal

  Bifogar utdrag av mejlkommunikation för att förstå ärendet.
  "Hej!
  Du, Hannes, vill inte erkänna att du begått ett tjänstefel.
  Ett organisationsnummer kan ha FLERA anläggningar, dessutom har jag antecknat till dig dessa anläggnings ID, adress och även förklarat allt via telefonen, lyssna gärna på inspelningen!
  Ett företag/ett org.nr kan/får ha FLERA anläggningar/anläggnings ID. Elle hur?!
  Det var aldrig problem tidigare med andra elleverantörer. Till dem har jag bara antecknat anläggnings ID och adress, org.nr, och dem andra duktiga arbetare i de andra elbolagen har fixat resten utan krångligheter som du råkade göra.
  Dessutom jag har antecknat till dig att anläggningarna ska övergå från Vattenfall, från den 17 september. Erfarenhet visar att du inte ville lyssna, höra eller läsa dessa anteckningarna och fixat allt utifrån din förståelse = fel hantering av ärendet.
  Du har svarat även att du kontaktade med Vattenfall, VILKET svar fick du av dem?! I slutändan visar det sig att det var E.ON som var inblandade= fel. Trots att det ska vara Vattenfall, PRESIC som jag antecknade till dig. Dock var ditt tanklösa svar utan hänsyn till detta, det var bara ett tomt svar för att bara svara något.
  I mitt mejl står ALL information tydligt. I ditt avtal står bara företagets adress, och vissa okända uppgifter som bara elleverantör kan, dock inga anläggnings ID. Du försöker mig övertyga att jag har tecknat fel avtal. Men jag håller också kontakt med jurister och kan även gå vidare.
  Jag vill INTE gå med dig vidare med avtalshantering, du bryr sig inte, jag är HELT besviken på din hantering. Du genomför inte din tjänst som du ska!"

  Av: Olga20-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Fortum

  Din recension

  FAQ

  Är Fortum ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fortum. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fortum?

  Fortum är huvudsakligen aktivt i Energikategorin, mer specifikt inom Elektricitet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Fortums webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.