Fixael.

Alla recensioner

Fixael.

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Logo LUMOENERGI

LUMOENERGI

0 recensioner

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. D&ar...

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft

0 recensioner

Elektricitet är något som vi alla behöver, till vårt jobb, till hemmet eller kanske till och med till sommarstugan. Oberoende...

Fixael.

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls tänker på då man ännu bor hemma med tex föräldrarna, men det är något som behövs och det är kanske inte det roligaste att lägga pengarna på . Som allting annat här i världen så finns det hur många olika företag som erbjuder olika typer av elanslutningar, även i Sverige. Vissa företag har olika erbjudanden än andra samt att även kostnaderna varierar hos olika företag. Fixa el är ett företag som erbjuder el, och en elanslutning via dem kan fixas inne via deras hemsida. 
 
Är produkterna och tjänsterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Fixa el? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med om man behöver det? Vad ska man göra om man inte alls känner sig nöjd över något man redan har betalat för? Det är bara några av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Fixa el
Fixa el är ett företag och ett varumärke som kommer från Gävle i Sverige. Själva hemsidan och tjänsten Fixa el ägs och drivs at Energisystem AB som i sin tur ägs av Energi AB. Fixa el är koncernens senaste tillskott på den svenska marknaden. Själva företaget som driver Fixa el har funnits på den svenska marknaden sedan 1892 då de blev aktiva. 

Det som Fixa el erbjuder sina kunder
Inne via företagets hemsida är det möjligt för kunder att skaffa sig en elanslutning via en ansökningstjänst. Då en kund gör en ansökan så ska hen fylla i den önskade adressen, om elen ska till en lägenhet eller till ett hus, samt info om kunden redan bor där eller kommer att flytta in inom snar framtid. Inne på hemsidan finns det även möjligheten att jämföra olika elpriser inom olika elområden i Sverige. 

Elen som Fixa el erbjuder sina kunder kommer från vatten, vind och biobränsle och kunderna som har en aktiv prenumeration hos Fixa el har möjligheten att dra sig ut när som helst. På hemsidan finns en tjänst som gör det möjligt att räkna ut elpriset man skulle vara tvungen att betala beroende på hur mycket el man använder. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Fixa el
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Fixa el genom att skicka e-post till företaget. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation angående något så ska hen börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget. Skulle inte ärendet bli skött så kan även kunden gå vidare med det. 

Har du någon erfarenhet av Fixa el? Har du det så kan väl du lägga några minuter på att skriva en egen recension och berätta med dina egna ord vad du tyckte om företaget och det som de erbjuder


Tips på hur man kan spara energi hemma.