welloteket

Alla recensioner

welloteket

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

welloteket

Mat är något som vi alla behöver, det fungerar som bränslet för kroppen och gör att den orkar ta oss igenom dagen. Med den maten vi äter så får vi ofta i oss det som kroppen behöver, som tex vitaminer och mineraler. Men vissa föredrar kanske att växtbaserad mat eller någon annan typ av kost och då kanske inte man får i sig alla den nödvändiga näringsämnena. Så kosttillskott är något som kan vara bra att prova på i dessa fall, online finns det olika företag som erbjuder tillskott och Welloteket är ett av dem. 

Här inne på OmdöemsStalle är det möjligt att läsa recensioner om olika företag och nätbutiker som finns där ute. Du kan få reda på kvaliteten på produkterna hos Welloteket men även andra åsikter och erfarenheter som tidigare kunder har haft. 

Om Welloteket
Welloteket är en nätbutik som har funnits på den svenska marknaden sedan 2014 då de registrerades. Företaget är ett aktiebolag som kommer från Stockholm och de är verksamma inom branschen kroppsvård. Hälsokost, kosttillskott, livsmedel, sex och lust är några av de olika produktkategorierna som finns inne i företagets nätbutik. Produkterna som företaget säljer är främst veganska eller vegetariska och priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms

Tjänster som Welloteket erbjuder 
I nätbutiken kan valfria produkter läggs till i den virtuella shoppingkorgen och sedan kan kunden gå vidare till att fylla i personuppgifter och betalningsalternativ. Om det görs beställningar inom Sverige från Welloteket så gäller en fraktkostnad på antingen 29 kr till kundens närmaste ombud eller 39 kr för leverans direkt hem till dörren. I vissa fall kan det vara så att frakten har ett rabatterat pris men kunden kan se den fullständiga fraktkostnaden innan hen genomför sin beställning. När det kommer till betalningen så finns det några olika alternativ. Antingen faktura eller delbetalning via Svea, men kunderna kan även betala via Paypal eller direkt via bank- eller kreditkort. 

Från och med att kunderna har mottagit sina produkter så har de möjligheten att inom 30 dagar göra en retur. Om den retur skulle ske så är det kunden själv som får stå för returkostnaderna och det är endast möjligt att returnera oanvända produkter. Welloteket har en kundtjänst som kan nås via e-post och skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen först kontakta kundtjänsten. 

Tips och tankar om Welloteket
Skulle det möjligtvis vara så att du har någon typ av erfarenhet av företaget Welloteket kan inte du då skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om dem? Kom ihåg att lägga till vad du tyckte om smaken på deras produkter, hur du tyckte att prissättningen var eller om du skulle vilja ändra på den och även vad du tyckte om leveranstiderna och eventuella returer. 

Här inne på OmdöemsStalle är det gratis att både skriva men även läsa andra personers pålitliga recensioner. Det är viktigt att dela med sig vad man tycker om olika företag oberoende om det är bara positiva saker eller om det är konstruktiv kritik. 


Info om tillskott då det kommer till träning och att bygga muskler.