Vitamin World

Alla recensioner

Vitamin World

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Vitamin World

Vitamin World har mycket för dina näringsbehov, från hälso- och friskvårdsprodukter till kosttillskott, från vitaminer och mineraler till proteinshakes, från naturläkemedel till näringsdrycker. 

Vitamin World är USA´s och en av världens största återförsäljare av kosttillskott och vitaminer, och säljer produkter genom sina mer än 330 butiker och online företagets hemsida. Vitamin World erbjuder ett brett urval av produkter, vitaminer och kosttillskott. Att spara tid på att beställa saker på nätet är något som har blivt allt vanligare, även när det kommer till tillskott av olika slag; här är vår recension av en av de större företagen i branschen.

Om Vitamin World
Vitamin World öppnade sina dörrar redan 1977. Vitamin World är ett internationellt företag inom näringstillskottsindustrin, och har ett femtiotal butiker enbart i USA. Vitamin World har ett brett urval av vitaminer, mineraler och näringstillskott från tillverkare som Nature Made, Melaleuca Aromatics, Solgar och MegaFood. Oavsett om det är kosttillskott, ökat behov av energi eller något annat inom området, så strävar Vitamin World efter att leverera effektiva produkter till konkurrenskraftiga priser. Vitamin World började med en investering på 20 000 dollar av grundaren Matt Austin, som vid tillfället inte hade så mycket erfarenhet av branschen. Företaget hette ursprungligen Just Nutrition men kallades senare Vitamin World av Matts fru, Eliza. Sedan Vitamin Worlds blygsamma början har företaget vuxit att ha ett par hundra miljoner dollar i omsättning varje år.

Vad erbjuder Vitamin World?
Vitamins World är en ledande onlineförsäljare av vitaminer och kosttillskott, från grundläggande multivitaminer till specialprodukter som glukosamin och probiotika. Med fler än 5000 olika produkter från 90 olika märken, till konkurrenskraftiga priser, gör webbplatsen det enkelt att hitta det du letar efter och få det snabbt levererat till din dörr. Ett företag baserat i New York som är specialiserat på vitaminer, kosttillskott och hudvård. De erbjuder ett komplett utbud av vitaminer och kosttillskott. Företaget har även en reaavdelning på hemsidan med produkter till nedsatta priser.

Leveranstider och betalningsalternativ
Leveranstiden inom USA är från ett dygn och uppåt, beroende på vilket fraktalternativ som väljs. Inom USA finns det fri frakt om du beställer för minst 49 dollar Internationellt kan det ta upp till åtta veckor för ditt paket att komma fram, även där beroende på vilket alternativ för frakt som väljs. Fri frakts erbjuds inte för paket som skickas utanför USA. Moms, skatter och tullavgifter kan tillkomma.

Vitamin World erbjuder flera olika betalningsalternativ, som Visa, Mastercard, American Express, PayPal, och checkar.

Omdöme
Vitamin World har ett väldigt brett utbud av produkter, vilket är ett plus. Letar du efter något specifikt eller något som du har svårt att hitta på andra ställen, så kan det här vara rätt sida att leta på. Just det stora utbudet, och att det är relativt billigt är de stora fördelarna med företaget. Nackdelen är dock för oss kunder som bor bland annat i Sverige; är du inte kund i USA så blir det i slutändan inte så mycket billigare. Med portokostnader, tull och eventuella andra avgifter, så blir priserna snabbt betydligt högre. Att det dessutom kan vara leveranstider på upp till åtta veckor, gör att det på det sättet kan vara smidigare att beställa från ett svenskt företag istället.

Så i korthet – bra priser, bra utbud men dyrare priser och långa leveranstider för oss internationella kunder. Beställ gärna om det är något specifikt du letar efter, då de har mycket som många andra butiker inte har.