Vitamin Shoppe

Alla recensioner

Vitamin Shoppe

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Vitamin Shoppe

Influencer, släkten och väldigt många man pratar med pratar om just detta, och det är vitaminer och tillskott som man kan ta dagligen. Så om man känner att man vill börja ta tillskott, vart ska man då vända sig, och vad kan egentligen hända om man tar tillskott även fast man inte har brist på något? Vitamin Shoppe är en nätbutik som i sitt sortiment har vitaminer, mineraler, proteiner samt andra produkter som man kan ta som tillskott under vardagen. 

Är det säkert att beställa produkter från Vitamin Shoppe, eller från nätbutiker överlag? Är det möjligt att göra en retur eftersom det handlar om livsmedel? Vad borde jag kolla upp innan jag lägger en stor beställning hos företaget? Det finns personer som har erfarenheter av att både äta och köpa tillskott och de har delat med sig av sina tankar här på OmdömesStälle

Om Vitamin Shoppe
Vitamin Shoppe har funnits på marknaden sedan 1077 då de började erbjuder vitaminer och andra tillskott. Företagets produkter kan köpas via deras nätbutiken men de har även lanserat en nedladdningsbar app där kunder kan shoppa via. Företagets mål är att så många som möjligt ska kunna leva ett hälsosamt liv utan att ha brist på något och därav försöker de att hålla sina priser inom rimliga gränser. Alla produkter som finns i sortimentet hos Vitamin Shoppe har genomgått 320 olika kvalitetstest för att de ska vara så rena som möjligt samt att de även blivit verifierade av tredje-partens lab. Vitamin Shoppe har ett poängsystem där kunder kan samla poäng och sedan använda dem i butiken för att få exklusiva erbjudanden och födelsedagspresenter. 

Vad erbjuder Vitamin Shoppe? 
Produkterna kan köpas direkt via nätbutiken men har man vägarna förbi någon utav företagets fysiska butiker kan man även handla dem där direkt. I nätbutiken kan valfria produkter läggas i kundkorgen och sedan har kunden möjligheten att betala för beställningen med kort, via banken direkt, PayPal eller presentkort från företaget, det finns även möjligheten att betala via Klarna och detta betyder att kunden kan betala på faktura eller på delbetalning. Internationella kunder kan handla hos Vitamin Shoppe, dock skickas alla produkter från lagret som finns i USA så paketet kan hamna i tullen. Leveranstiderna och avgifterna är något som varierar beroende på vart kundens paket ska levereras men kunden kan se den slutgiltiga summan innan beställningen genomförs, samt att leveransen kan spåras. Frågor som ofta blivit ställda har företaget valt att svara på inne på sajten men skulle någon fråga förbli obesvarad är det möjligt att komma i kontakt med Vitamin Shoppe via chatt, mejl eller telefon. 

Erfarenheter av Vitamin Shoppe
Är du en person som dagligen tar olika tillskott? Om du är det, skulle du då kunna säga att du har erfarenhet av detta företag eller inte? Om du handlat hos dem, kan inte du då skriva en recension som du lämnar här hos oss på OmdömesStälle där du berättar för oss vad du tycker om företaget. Är priserna bra, hur är kvaliteten och kommer du handla hos dem igen eller inte? 


Är det bra eller dåligt med tillskott?