Symbiome

Alla recensioner

Symbiome

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Ladder

Ladder

0 recensioner

Om man bestämmer sig för att börja träna så är chansen stor att man är ute efter att se resultat och ofta vill ...

Logo Cronometer

Cronometer

0 recensioner

Då man tränar och rör på sig så känner många att förutom att hålla koll på sin träning...

Logo Zone Diet

Zone Diet

0 recensioner

Där ute finns det många olika dieter som man kan prova på. Det finns många olika orsaker till varför man kanske vill pr...

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Symbiome

För att vi ska må bra måste vi givetvis göra de självklara sakerna som att äta bra mat och röra på oss, men det som många kanske inte vet om är hur viktig magen och tramfloran egentligen är. Många kanske har ett dåligt immunförsvar eller så känner de sig deprimerade och det kan allting bero på hur tarmfloran är. Man kanske är känslig för något man inte vet om eller så tål magen helt enkelt inte vissa produkter, hur ska man ta redan på hur magen egentligen mår? Visst kan man besöka en läkare och prata och ta en massa provet men det har en tendens att vara ganska tidskrävande. Företaget Symbiome har valt att ta fram ett hemmatest där man får en tramfloraanalys

Hur länge kommer det att ta innan jag får svar på mitt test, och kan jag vara säker på att testet verkligen fungerar? Efter att man fått sitt svar, vad ska man då ta sig till och är det viktigt att ta denna typen av test eller inte? Läs recensioner och få höra vad andra personer har för erfarenheter av företaget. 

Information om Symbiome
Symbiome har gjort sin forskning och kommit fram till hur många olika hälsoproblem man kan lida av eftersom tarmfloran är i obalans och av den orsaken har de valt att ta fram sitt test som göras hemma så att vem som helst har möjligheten att ta reda på hur deras mage mår. Då en person gjort ett test och skickat tillbaka det till företaget använder de sig av NGS 16s rDNA sekvensering av v3 och v4. Vad de gör är alltså att de identifierar bakterier och diversiteten i personens tarmflora. Det finns sedan en nedladdningsbar app som kunden kan ladda ned där hen kommer att få sitt provsvar och all information om testresultatet. 

Tjänsten Symbiome
Då en kund ska köpa ett test kan hen välja om hen endast vill köpa ett test, eller påbörja en prenumeration så att ett test kan genomföras med jämna mellanrum. Väljer kunden att köpa ett test kostar det 2090 kr och kunden behöver själv inte stå för någon fraktavgift. Den normala leveranstiden är mellan 1-2 dagar och efter att testet anlänt ska kunden ta det och sedan skicka tillbaka det till labbet. Efter det kommer det att ta mellan 3-5 veckor och efter det kan provsvaret ses i appen. Då kunden får sitt svar kommer hen samtidigt att få kostråd och tips på vad hen borde tänka på. Om det skulle finnas några oklarheter kan kundtjänsten nås via e-post eller chatt. 

Omdömen och åsikter om Symbiome
Skulle du kunna säga att du blivit hälsosammare efter att du tog ett test och fick reda på din tarmflora? Tycker du att testet är värt sina pengar och skulle du rekommendera alla att ta denna typen av test, varför/varför inte? Besvara frågorna i en recension som du gratis kan lämna här inne hos oss. 


Hur obalans i tarmfloran påverkar oss.