Sinutral Male

Alla recensioner

Sinutral Male

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Quicktest

Quicktest

1 recensioner

Många personer går troligtvis varje dag och funderar om de är friska eller inte. Visst känner man om man plötsligt f&ari...

Logo Fenix

Fenix

1 recensioner

Fysisk rörelse gör människor av olika skäl. Vissa gör det på grunda av at gå ner i vikt, medan andra gör ...

Sinutral Male

Mår man bra av träning? Finns det en hemlighet att få muskler? Kan man gå upp eller ner i vikt utan att ändra på diet eller motion? Alla dessa frågor kan man egentligen sätta under en triangel av hälsa. Man kan tänka den som en tetraeder som står stadigt på marken, tar man bort ett hörn så kollapsar tetraedern.

Hörn 1: Fysisk rörelse, motion, träning, eller vad man vill kalla det. Detta måste man följa om man vill må så bra som möjligt, dessutom blir man starkare och bättre självförtroende.

Hörn 2: Mental hälsa: Den psykiska delen är lika viktig som den fysiska delen. Om den psykiska delen inte är i skick så kommer den att påverka den fysiska delen, och vice versa. 

Hörn 3: Näring, om detta inte går rätt till kommer denna del att påverka både den fysiska och psykiska delen. Blir man väldigt trött efter en måltid, eller om man känner av en viss trötthet dagen eller dagarna efter en måltid, ja då lönar det sig att tänka genom vad man äter. Kroppen är som en motor, som motorer behöver även vi bränsle för att orka. Alla fordon fungerar heller inte på samma bränsle, likaså vi människor.

Det enklaste hörnet att börja med är nog det fysiska hörnet, eftersom kroppen är det enda som behövs för att få en start med detta. Efter ett träningspass kommer man också att må bättre, aptiten kommer även att komma automatiskt. Många väljer att använda olika preparat för att få ut även mer av sina träningspass. En produkt som man kan testa är Sinutral, som nu finns för män.

Mer om Sinutral
Sinutral kommer ifrån Storbritannien. Preparatet är grundat på ett citrusextrakt (innehåller apelsin, blodapelsin, grapefrukt och guarana). Kapseln är gjort av vegetabilisktgelatin och magnesiumstearat. Produkten innehåller koffein. Rekommenderas inte för barn, gravida kvinnor eller personer som inte tål koffein.

Hur fungerar Sinutral?
Sinutral fungerar aktivt utan att man själv behöver vara aktiv. Detta betyder att man inte behöver göra mer än den dagliga motionen. Man behöver inte ändras sina matvanor. Den dagliga dosen är 1 kapsel, och i ett paket finns 30 kapslar

Om man inte är säker om detta är någonting för en så erbjuder Sinutral en gratis prövotid. Då betalar man inte för produkten, endast för leveranskostnader. Välkomstpriset är 78 kr, om man inte gör en avbeställning inom 14 dygn, efter mottagandet av välkomstpaketet, så kommer produkten att kosta 489 kr/mån.

Kontakt med Sinutral, hur gör man?
Om man har frågor eller funderingar till Sinutral så lönar det sig att först gå in på deras hemsida, svaret kan finnas där. Om man inte hittade sitt svar, och när man redan befinner sig på hemsidan, så kontaktar man deras kundtjänst från ett kontaktformulär längst nere på hemsidan.

Skriv gärna en recension om du har lite tid över från det dagliga. Det hjälper många att bestämma sig om en produkt eller tjänst är värt deras tid eller ej. När du skriver en recension så kom bara ihåg att den ska vara äkta skriven. Man ska inte skriva negativt om en positiv upplevelse och vice versa.