OmdömesStalle

  Recensioner Quicktest

  Många personer går troligtvis varje dag och funderar om de är friska eller inte. Visst känner man om man plötsligt får magsjuka eller en förkylning, men att veta om är allergisk för något eller om man kanske har brist på något kan vara svårt att veta. Om man vill så kan man ju boka tid till en läkare, dock är det ganska tidskrävande och det kan ofta även vara ganska dyrt. Men nuförtiden kan man faktiskt beställa hem olika tester och testa sig hemma. Ett förteg som säljer olika sorters hemmatester är Quicktest.

  Mer information om företaget Quicktest

  Quicktest är ett svenskt företag som har sin grund i Helsingborg. De började med sitt företag eftersom de vill erbjuda personer smarta och enkla hemmatester. Förutom att Quicktest finns i Sverige så finns de även i Norge, Spanien, Danmark, Finland och nästa marknad som de kommer lanseras på är Benelux-länderna. Quicktest har ett speciellt tillverkningsavtal vilket även har lett till att de idag har Europas största sortiment av olika hemmatester. Alla produkter som detta företag erbjuder är tillverkade i Europa och de uppfyller även alla krav från läkemedelsverket och EU. Grundaren till hela företaget heter Mattias Hultberg och han skapade företaget för att öka människors hälsa. Företaget har som mål att år 2022 ska de vara störst i hela Sverige inom e-hälsa genom att erbjuda självtester.

  Quicktest intruktionsvideo.

  Vad erbjuder Quicktest sina kunder?

  Företagets mest sålda hemmatester är sköldkörteltest, prostatatest och även Järn & Sköldkörteltest. Men de erbjuder även andra tester som tex drogtest, njurtest, diabetestest, allergitest, borreliatest mm. När det gäller hemmatesterna kan man göra allting själv hemma och få svar på endast några minuter, man behöver alltså inte skicka iväg några prover till något labb. Testerna kommer antingen att visa positivt eller negativt, och de kommer alltså därför inte att visa några olika substanser eller värden. Testerna kommer antingen att kräva urin eller blod för att kunna visa svaret. Oavsett vad det är för test så ska vätskan komma i kontakt med en testkasett eller en teststicka, det är så de olika testen fungerar. Men allting som man behöver för att fullfölja ett test är medskickat i paketet. På alla test är det både gratis frakt och det är även gratis att skicka tillbaka ett test om man skulle råkat beställa fel. Det är snabb leverans på testerna och de kommer att komma direkt hem till din brevlåda.

  Hur kan man kontakta Quicktest?

  Om man undrar över något och vill kontakta företaget angående en fråga kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”, chansen är väldigt stor att man redan där kommer att hitta svarte på sina frågor. Om man har läst igenom de vanligaste frågorna och ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via e-post (kundtjanst@quicktest.se) eller via telefon (042 400 87 00). Kundtjänsten är öppen under vardagar mellan kl. 09:00-17:00.

  Har du gjort något hemmatest som du har beställt hos Quicktest? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Quicktest
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Quicktest

  Din recension

  FAQ

  Är Quicktest ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Quicktest. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Quicktest?

  Quicktest är huvudsakligen aktivt i Diet & Hälsa kategorin, mer specifikt inom Vitaminer & Kosttillskott. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quicktest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.