Puritans Pride

Alla recensioner

Puritans Pride

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Puritans Pride

Under vinterhalvåret eller kanske under hela året för den delen kan man känna sig lite deppig utan att man kanske egentligen vet varför. Känner man sig trött och hängig finns möjligheten att man kanske har brist på något, vilket inte alls är ovanligt. Att ta vitaminer och tillskott i onödan är inte alltid så bra, så det gäller att först göra sin efterforskning om man ska börja ta några tillskott. Är man i den situationen då man ska börja ta tillskott, till vilken butik ska man vända sig och är det säkert att köpa tillskott via nätet? 

Puritans Pride är ett företag som säljer tillskott men jag har aldrig hört om dem förut, är det säkert att beställa hos dem? Kommer priserna att variera väldigt mycket bland de olika nätbutikerna och är det möjligt att göra en retur om man inte alls känner sig nöjd? Börja med att läsa recensioner innan du gör beställningar, recensioner kan läsas här på OmdömesStälle. 

Mer om Puritans Pride
Företaget har funnits och har mer än 40 års erfarenhet på marknaden och har rättare sagts varit verksamma sedan 1973. De som tog fram och lanserade företaget ville göra det eftersom de ville att alla skulle ha möjligheten att ta vitaminer och tillskott som är gjorda av bra ingredienser, så att det aldrig ska finnas några frågetecken angående vad man lägger i sin kropp. Även fast det har skett flera förändringar för företaget under årens gång har de ännu samma mål vilket är att erbjuda sina kunder tillskott gjorda av bra kvalitet

Företaget erbjuder produkter till unga såväl som äldre personer och företaget vet om att tiderna förändras och därför har de även valt att följa olika trender som dyker upp med jämna mellanrum.

Vad erbjuder Puritans Pride?
Tillskotten är inne på sajten indelade i olika kategorier beroende på användningsområde men det finns även en sökfunktion som kan söka bland alla produkter i hela sortimentet. Företaget har sitt huvudkontor och lager i USA men trots det levererar de även sina produkter till internationella kunder som till exempel befinner sig i Europa. Levnadskostnaderna för internationella kunder varierar beroende på vikten och volymen på paketet. DHL är det företaget som levererar kundernas paket dock kan inte Puritans Pride vara säkra på om produkterna kommer att hamna i tullen eller inte då internationella beställningar sker, händer det får kunden stå för en tullavgift. Företaget har valt att svara på de oftast ställda frågorna inne i nätbutiken men finns det några frågor kvar är det möjligt att kontakta företaget genom att ringa dem, skicka e-post till dem eller chatta med dem live. 

Erfarenheter av Puritans Pride
Är du en person som beställt tillskott hos detta företag? Om du har det, kan inte du då dela med dig genom att lämna en recension här på OmdömesStälle? I din recension kan du berätta för oss och för alla där ute om du tycker att produkterna är värda sitt pris, om det finns något du skulle vilja ändra på och om du tror att du kommer att handla hos företaget igen eller inte. 


Vitaminer som svenskar ofta har brist på.