Pharmacy Garden

Alla recensioner

Pharmacy Garden

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Pharmacy Garden

Förutom att vi här i Skandinavien har ett väldigt omväxlande väder, en natur som man kan spendera flera dagar i så har vi även otroliga örter och växter som finns helt naturligt men som vi kanske ibland glömmer bort. Om man har problem med något hälsomässigt, det kan vara huvudvärk eller problem med magen så spenderar man kanske tid på olika apotek utan att hitta något, även fast en mirakelprodukt kanske finns hemma i trädgården. Företaget Pharmacy Garden vill visa hur bra örter egentligen är och av den anledning har de skapat sin verksamhet. 

Om jag köper en produkt från Pharmacy Garden, kan jag då få pengarna tillbaka om den inte fungerar på mig? Borde jag rådfråga en läkare eller kan vem som helst ta dessa produkter och kommer produkterna verkligen att fungera? Du kan finna svaren till dessa typer av frågor om du väljer att här inne hos oss läsa recensioner

Mer om Pharmacy Garden
Pharmacy Garden är ett varumärke som marknadsförs av Hortus Salutem AB i Sverige och deras affärsidé är att erbjuda produkter från läkande örter som många tyvärr glömmer bort att finns. I tusentals år har människan redan använt sig av örternas helande krafter och Pharmacy Garden vill ta tillbaka in det i vardagen. I dagsläget har institutet mer än 200 personer anställda varav 17 av dem har doktorsexamen. Det som Pharmacy Garden strävar efter är att: minska läkemedels påverkan på miljön, minimera den egna miljöpåverkan samt värna om välbefinnande av natur. 

Det som Pharmacy Garden erbjuder sina kunder
De olika örterna som företaget säljer kan köpas direkt via deras sajt och kunden kan välja om hen vill köpa en sil till för att få i sig örterna eller en infusionsflaska. Inne på sajten finns en örtguide om man inte har den blekaste vad man ska köpa för örter och vad de ska användas till. I guiden finns det samlad information om hur örterna har använts på traditionellt sätt och hur företaget rekommenderar att de används idag. För att ett läkemedel ska räknas som traditionellt ska de haft en medicinsk användning i minst 30 år. Efter att en kund bestämt sig för vilken produkt hen vill ha och även genomfört sin beställning kan kunden räkna med en leveranstid på mellan fem till sju arbetsdagar. Om en kund får hem en produkt och provar den under en tid men inte direkt tycker att den fungerar då kan kundtjänsten hos Pharmacy Garden kontaktas (via e-post) inom 60 dagar för att få pengarna tillbaka. 

Åsikter och erfarenheter om Pharmacy Garden
Har du provat på en ört från detta företag? Om du har det, tycker du att de är värda sitt pris, tycker du att du märke någon skillnad eller inte och skulle du kunna rekommendera produkterna till vänner och bekanta? Lämna en recension här inne på OmdömesStälle där du besvarar dessa frågor och lägger till annan information om du vill det. Det är helt gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss. 


Naturens helande krafter.