Nutrilett

Alla recensioner

Nutrilett

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Gettested
Gettested
0 recensioner

Ibland när man sitter hemma kan man kanske bli och ställa sig själv olika frågor angående sin hälsa: “jag und...

Logo Lepigen
Lepigen
0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo Fenix
Fenix
1 recensioner

Fysisk rörelse gör människor av olika skäl. Vissa gör det på grunda av at gå ner i vikt, medan andra gör ...

Nutrilett

Nutrilett är ett varumärke som lanserades och grundades av läkares medicinska upptäckt för snart 30 år sedan. Idag har företaget mängder utav olika produkter, allt från smarta mellanmål till rena dieter. Nutrilett har hjälpt tusentals människor att nå deras viktmål och sedan företaget grundades har hela 20 kliniska studier gjorts på VLCD (Very Low Calorie Diet). Orkla Care äger varumärket Nutrilett, de erbjuder produkter inom välbefinnande och hälsa. Orkla vill med sina produkter underlätta för människor och göra att de lever ett mer hälsosamt liv. 

Vad erbjuder Nutrilett
Oavsett vilket behov du har med din kost och vikt kommer Nutrilett att ha en lösning för just dig. Oberoende vilka mål du vill uppnå baserar sig Nutriletts dieter på samma princip, du kommer att äta färre kalorier vilket leder till att du går ner i vikt, enkelt och helt omagiskt. Men sedan finns det även olika syften, vissa vill gå ner mycket i vikt och andra lite mindre. Vissa vill heller inte alls gå ner i vikt utan använder Nutrilett för att hålla koll på kalorierna, i samband med träning. Nutrilett erbjuder en projektguide som kan vara till stor hjälp. På Nutriletts hemsida kan du få inspiration genom att läsa blogginlägg om recept, träning och motion eller andra smarta val i livet. 

Känner du dig inte nöjd med din nuvarande vikt och vill gå ner ungefär 10 kilo kommer Nutrilett att rekommendera en VLCD-Diet till dig. Dieten kommer att pågå mellan 10 dagar upp till 3 veckor och kommer att ge dig mellan 500–800 kcal. Du kommer att snabbt gå ner i vikt eftersom du ger kroppen mycket mindre kalorier än vad den egentligen behöver. Har du någon ätstörning, är gravid eller ammar bör du inte använda denna diet.

Om du vill gå ner bara några kilo eller föredrar att gå ner i vikt mycket långsammare kommer Nutrilett att rekommendera dig att du byter ut 1 – 2 ordinarie måltider mot ett SMART Meal, Nutriletts måltidsersättare. Du kan prova dessa måltidsersättningar under 2 veckors tid och då kommer du att byta ut 2 måltider till bars eller smoothies. 

Om du vill kontrollera din vikt och bibehålla den gäller det att planera, du måste både planera hälsosamma och balanserade måltider. Då kan även Nutrilett hjälpa dig genom att erbjuda sina bars och smoothies som hälsosamma mellanmål som kommer att hålla dig länge mätt så att du inte överäter måltiderna. 

Kontakta Nutrilett
Har du några frågor ska du inte tveka utan det är bara att höra av dig och fråga dina frågor. Du kan komma i kontakt med företaget via mejl eller på telefon och skulle det gälla ett produktfel ska du uppge några uppgifter som namnet på produkten, inköpsställe, bäst-före datum och partinummer. Nutrilett försöker alltid att svara på alla mejl inom en vecka. 

Har du provat Nutrilett?
Har du provat en diet eller någon produkt från Nutrilett? Berätta i så fall dina tankar och åsikter om företaget och deras produkter.