MaxiFlex

Alla recensioner

MaxiFlex

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

MaxiFlex

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. MaxiFlex är företag som säljer ett kosttillskott som innehåller ingredienser för att förbättra både leder och muskler.  

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos MaxiFlex? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget. 

Mer information om MaxiFlex
Företaget är ett av de ledande företaget i Skandinavien som erbjuder sina kunder olika hälsoprodukter. Företaget har mer än 15 års erfarenhet inom branschen och de levereras sina produkter i hög kvalitet. 

Vad erbjuder MaxiFlex sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man se vilja kosttillskott de erbjuder, samt att de har en ”vitaminguide” där man kan läsa om olika vitaminer och om vilka man kanske har brist på. Kosttillskotten som företaget erbjuder bidrar till det dagliga intaget av viktiga antioxidanter, essentiella syror samt vitaminer. Alla produkter som företaget erbjuder är producerade enligt riktlinjer för Good Manufacturing Practice (GMP). Inne på företagets hemsida kan man vad exakt kosttillskotten innehåller om det är så att man har någon speciell allergi eller liknande. När man går in på företagets hemsida och gör en beställning så kommer det att ta mellan 7 till 10 dagar för att paketet sedan ska komma hem i brevlådan. När paketet kommer hem så kommer även fakturan att ligga med i paketet. Skulle det vara så att man får hem en produkt och sedan inte alls känner sig nöjd med den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur. För att returen ska bli godkänd så måste produkten vara helt oanvänd och om man gör en retur så kommer kunden själv att betala för kostanden när man skickar paketet tillbaka. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos MaxiFlex?
Inne på företagets hemsida så finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att e-post eller via telefon. 

Har du någon erfarenhet av företaget? Om ja, då kan du skriva en egen recension om företaget. 


Olika vitaminer och andra mineralämnen.