MaxD

Alla recensioner

MaxD

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

MaxD

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. MaxD är ett företag som erbjuder sina kunder ett kosttillskott som går under samma namn och är D-vitaminer.   

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos MaxD? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget. 

Mer info om företaget MaxD
MaxD är ett företag som är grundat och lanserat för att erbjuda sina kunder D-vitamintillskott via deras hemsida. Företaget har vunnits kundservice priset 4 gånger i Sverige och de är endast verksamma online och har inte någon fysisk butik. D-vitamintillskott är bra för att upprätthålla normal muskelfunktion så att man kan leva som vanligt under dagarna samt att de upprätthåller även immunsystemets normala funktion. 

Vad erbjuder MaxD sina kunder?
Är de så att man vill prova tillskottet som företaget erbjuder så kan man beställa det via deras hemsida. Är man osäker på om man kommer att tycka om tillskottet eller inte så har man möjligheten att prova på det under 60 dagar där men endast behöver betala för fraktavgiften. För att börja få hem kosttillskottet så ska man börja med att fylla i sitt personnummer för att sedan fylla i annan information om tex adress och personuppgifter. MaxD kommer sedan att fungera som en prenumeration vilket betyder att man kommer att få hem kosttillskott innan de andra tar slut. För att kunna avbryta sin prenumeration kan man logga in på sitt konto och göra det. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos MaxD?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skull det vara så att man vill lämna in en reklamation till företaget så kan man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension


Tips på olika nyttiga tillskott.