OmdömesStalle

  Recensioner MaxD

  Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. MaxD är ett företag som erbjuder sina kunder ett kosttillskott som går under samma namn och är D-vitaminer.

  Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos MaxD? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget.

  Mer info om företaget MaxD

  MaxD är ett företag som är grundat och lanserat för att erbjuda sina kunder D-vitamintillskott via deras hemsida. Företaget har vunnits kundservice priset 4 gånger i Sverige och de är endast verksamma online och har inte någon fysisk butik. D-vitamintillskott är bra för att upprätthålla normal muskelfunktion så att man kan leva som vanligt under dagarna samt att de upprätthåller även immunsystemets normala funktion.

  Healthy, (Nutrient) Wealthy and Wise: Diet for Healthy Aging - Research on Aging

  Vad erbjuder MaxD sina kunder?

  Är de så att man vill prova tillskottet som företaget erbjuder så kan man beställa det via deras hemsida. Är man osäker på om man kommer att tycka om tillskottet eller inte så har man möjligheten att prova på det under 60 dagar där men endast behöver betala för fraktavgiften. För att börja få hem kosttillskottet så ska man börja med att fylla i sitt personnummer för att sedan fylla i annan information om tex adress och personuppgifter. MaxD kommer sedan att fungera som en prenumeration vilket betyder att man kommer att få hem kosttillskott innan de andra tar slut. För att kunna avbryta sin prenumeration kan man logga in på sitt konto och göra det.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos MaxD?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skull det vara så att man vill lämna in en reklamation till företaget så kan man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Tips på olika nyttiga tillskott.

  MaxD
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om MaxD

  Din recension

  FAQ

  Är MaxD ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om MaxD. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder MaxD?

  MaxD är huvudsakligen aktivt i Diet & Hälsa kategorin, mer specifikt inom Vitaminer & Kosttillskott. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MaxD gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.