Lucky Vitamin

Alla recensioner

Lucky Vitamin

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Lucky Vitamin

Tillskott av vitaminer och mineraler är inte något som alla behöver men om man kanske känner sig trött, hängig eller ofta känner att man har huvudvärk så kan det vara bra att kolla upp om man har brist på något. Om det är så att man faktiskt går och testar sig och får reda på att man har brist på något, vart ska man då vända sig? Chansen är stor att man vänder sig till nätbutiker som finns där ute men det finns ganska många att välja mellan och en nätbutik av dem alla är LuckyVitamin. 

Dock innan man gör en beställning hos något företag så är det alltid bra att börja med att läsa recensioner, i synnerhet när det handlar om kosttillskott eftersom man inte vill råka ut för någon olycka. Vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner och erfarenheter så att så många som möjligt ska få bra upplevelser då de gör inköp hos företag. 

Mer om företaget LuckyVitamin
LuckyVitamin är ett företag som i dagsläget är inne på den tredje generationen av ägare och då företaget grundades och lanserade var de verksamma på marknaden som ett apotek men erbjuder idag naturliga kosttillskott och näringsrika produkter både online och i fysiska butiker. Företaget huvudmål och mission är att erbjuda och hjälpa sina kunder på resan till ett hälsosammare liv. Ett hälsosamt liv anser LuckyVitamin att alla ska ha tillgång till oberoende storleken på plånboken och genom att handla hos LuckyVitamin kan kunderna spara upp till 75% än hos andra butiker. 

Förutom nätbutiken och alla produkter som företaget erbjuder driver de även en blogg som går under namnet Happy Wellness Life där de samlar artiklar och delar med sig av information om skönhet, hälsa, träning med mera. 

Det som LuckyVitamin erbjuder
Förutom att de i sitt sortiment har olika vitaminer och mineraler har de även produkter inom både skönhet och träning. Produkterna är i nätbutiken indelade i kategorier beroende på ändamål och användningsområde. LuckyVitamin har sitt säte i Amerika vilket betyder att de levererar sina produkter inom USA men de levererar dem även till 100 stycken internationella länder, alla dessa länder finns listade inne på sajten. Internationella kunder kommer på förhand inte att kunna se leveranskostnaden utan den räknas ut utgående från vikten på paketet och vart det ska levereras. Dock kan den slutgiltiga summan ses innan beställningen genomförs. Det är möjligt att lämna tillbaka någon produkt och få pengarna tillbaka så länge en retur görs inom 90 dagar från och med mottagandet av produkten. En “FAQ” finns tillgänglig inne i nätbutiken men LuckyVitamin har även en kundtjänst som kan nås på telefon, e-post eller via chatt. 

Recensioner om LuckyVitamin
Om det skulle vara så att du har någon typ av erfarenhet av LuckyVitamin skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig tiden och skrev en egen recension om dem. Med en recension kommer du att kunna hjälpa väldigt många där ute som kanske känner sig osäkra om de ska lägga en beställning hos företaget eller inte. 


Det finns många tillskott där ute för personer som tränar, fungerar de eller inte?