Ladder

Alla recensioner

Ladder

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo Gettested

Gettested

0 recensioner

Ibland när man sitter hemma kan man kanske bli och ställa sig själv olika frågor angående sin hälsa: “jag und...

Logo Cronometer

Cronometer

0 recensioner

Då man tränar och rör på sig så känner många att förutom att hålla koll på sin träning...

Logo Zone Diet

Zone Diet

0 recensioner

Där ute finns det många olika dieter som man kan prova på. Det finns många olika orsaker till varför man kanske vill pr...

Ladder

Om man bestämmer sig för att börja träna så är chansen stor att man är ute efter att se resultat och ofta vill man se dem så snabbt som möjligt. Kontinuerlig träning och en balanserad men ändå proteinrik kost är det som definitivt kommer att ha störst betydelse, men det finns även produkter som kan göra så att man ser resultat lite snabbare. Detta kan vara proteinshakes eller tillskott som kan ge bättre uthållighet vilket leder till längre träningspass. Ladder är en nätbutik som både säljer whey protein, men även veganska/vegetariska proteinpulver och produkter. 

Innehåller Ladder´s produkter sötningsmedel eller har de en helt naturlig smaksättning? Hur många gram protein är det per portion, och vilka produkter är de allra bästa då man vill bli mer muskulös? Recensioner och erfarenheter kan du läsa här på OmdömesStälle. 

Om Ladder
LeBron James och Mike Mancias är de två personerna som är bakom företaget och nätbutiken Ladder. Dessa två personer valde att skapa företag eftersom de inte hittade ett företag som tillverkade tillskott som de själva var nöjda med. Då själva idéen till företaget föddes spenderade James och Mike fyra och på att komma fram till de tillskott de idag erbjuder sina kunder. Under produktionen och framställningen valde de att ta hänsyn till smaken på produkterna, kvaliteten och även vad man kommer att få ut av dem. Ladder har ett nyhetsbrev som vem som helst kan ta del av, men de erbjuder även studerande en rabatt då de gör inköp. 

Där som nätbutiken Ladder finns, där finns det även en tillhörande tjänst som går under namnet Openfit som erbjuder sina kunder träningsprogram och matscheman. 

Vad erbjuds hos Ladder?
I nätbutiken Ladder går det att direkt göra inköp, men det går även att starta en prenumeration där prenumeranterna med jämna mellanrum får hem ett nytt paket tillskott och proteinpulver. Om en prenumeration ska påbörjas ska kunden skapa ett kostnadsfritt konto inne på sajten där hen sedan kommer att ha möjligheten att kolla tillbaka på gamla beställningar och även avsluta en pågående prenumeration. Om en kund har en prenumeration kommer hen att varje månad bli fakturerad men det finns möjligheten att summan varje månad dras automatiskt från kortet. Inne på sajten finns de oftast ställda frågorna besvarade om både Ladder och Openfit, men de driver även en kundtjänst som kan kontaktas via e-post. 

Erfarenheter av Ladder
Har du valt att köpa proteinpulver hos Ladder? Om ja, kan du då lämna en egen recension inne hos oss på OmdömesStälle? I din recension kan du berätta om du tyckte om smaken på produkten du köpte, om du tyckte att produkten var värd sitt pris och om du skulle kunna säga att du märkte någon skillnad med din träning efter att du började använda kosttillskotten från Ladder. I din recension ska du vara ärlig och oberoende eftersom det är den typen av recensioner vi valt att samla ihop. 


Hur blir man mer motiverad till att träna?