Gymnordic

Alla recensioner

Gymnordic

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Gymnordic

Recension om Gymnordic

Om Gymnordric
Företaget är en internetplattform som inriktar sig på kosttillskott och sport. Företaget har valt att samarbeta med endast de märken som kan erbjuda högsta möjliga kvalitet och förstklassiga service. Gymnordic erbjuder dig mer än 5000 produkter från över 100 varumärken. Gymnordics community kännetecknas av sin kvalitetmedvetenhet och även av lojala folk från hela Europa. Gymnordic har Europas största urval, de lägsta priserna med prisgaranti och över 2,5 miljoner beställningar har gjorts via dem. 
Företaget står alltid för sina ord, förtroende är inget man har från början utan det är något man förtjänar när tiden går. Det stora engagemanget och den ständiga strävan att sätta kunderna i första hand är det som gjort att företaget verkligen har förtjänat sina kunders förtroenden. Till grundvärderingarna hör det också till att fortsätta vara dynamiska och flexibla. Företaget vill ge alla olika människor chansen att själv bestämma vad de tror och vill ha som är det bästa för dem, eftersom vi alla är olika och man lär sig vad som passar bäst för en själv. Valfrihet är det bästa tycker denna internetplattform.  Man ska utmana sig själv för att kunna bli sitt bästa jag, därför uppmanar företaget till att man ska vara flexibel och inte rädd för förändringar. 

Vad erbjuder Gymnordic?
Inne på hemsidan kan du lätt och enkelt navigera och hitta det du är ute efter. Det första du ser på hemsidan är populära produkter och erbjudanden, du ser även nyheterna på hemsidan och de mest sålda produkterna. Du kan enkelt och snabbt välja utgående från olika kategorier, där det kategoriseras allt från tillbehör, proteiner till utförsäljning och topp 10. Du kan också läsa Gymnordics blogg där det finns inkluderat olika artiklar inom olika ämnen när det kommer till träning och hälsa. Är du intresserad kan du också fylla i din e-postadress på hemsidan och då kommer du att få nyheter som gäller hälsa och träning direkt till din inbox. Har du lagt en beställning och vill spåra den kan du enkelt göra det via hemsidan med ett spårningsnummer du har på just din beställning. 

På hemsidan kan du kolla igenom en lista där det står hur länge det kommer ta för dig att få hem paketet beroende på var du bor. Skulle du ha beställt fel produkt i misstag är det heller inga problem, bara att skicka tillbaka och välja en ny eller få pengarna tillbaka. Skulle du fått en skadad eller felaktig produkt ska du kontakta kundservicen och så kommer det att fixa problemet så snabbt som möjligt, misstag kan hända även fast företagets fulfilment center spårar och skannar varje produkt noga innan det skickas iväg. 

Kontakta företaget
Om du möjligtvis har någon fråga eller några funderingar kan du kontakta dem via e-post, ringa dem eller så kan du fylla i ett frågeformulär på hemsidan där du kan berätta vad du har på hjärtat. Om du skulle ha några frågor angående användarvillkoren eller om du tycker att någon bestämmelse som gjorts är ogiltigt ska du kontakta dem via e-post. 

Vad tycker du?
Skriv och berätta vad du tycker om internetplattformen, kanske du också brukar beställa produkter från dem.