Gymnordic Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Gymnordic

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

T
Tord
Jag har precis avslutat min första beställning på Gymnordic och jag är väldigt imponerad! Deras urval av proteinpulver, kosttillskott och näring är fantastiskt - det finns verkligen något för alla ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  En positiv upplevelse hos Gymnordic

  Jag har precis avslutat min första beställning på Gymnordic och jag är väldigt imponerad! Deras urval av proteinpulver, kosttillskott och näring är fantastiskt - det finns verkligen något för alla mål och behov. Jag blev överraskad av hur snabbt min beställning levererades till mig, trots att jag bor ganska långt bort från deras lager. Dessutom var priserna mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra hälsokostbutiker som jag brukar besöka. Men det allra bästa med Gymnordic var kundservicen. När jag hade en fråga om en produkt svarade de snabbt och informativt via e-post. Dessutom fanns det även detaljerade recensioner från tidigare kunder på webbplatsen som hjälpte mig att ta ett informerat beslut när jag gjorde mitt val. Sammanfattningsvis har min erfarenhet med Gymnordic varit riktigt bra hittills, från utbudet till priser till leverans och kundservice! Jag kommer definitivt att handla här igen i framtiden.


Andra personer tittade också på

Logo WeightWorld

WeightWorld

1 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör. Kosttill...

Logo ProstaCare

ProstaCare

1 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör. Kosttill...

Logo Sensilab

Sensilab

1 recensioner

Vad alla vet redan hur viktigt det är att äta bra med näringsrik mat samt att träning och rörelse är livsviktigt f&ou...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...