Fenix Male

Alla recensioner

Fenix Male

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo Quicktest
Quicktest
1 recensioner

Många personer går troligtvis varje dag och funderar om de är friska eller inte. Visst känner man om man plötsligt f&ari...

Logo Fenix
Fenix
1 recensioner

Fysisk rörelse gör människor av olika skäl. Vissa gör det på grunda av at gå ner i vikt, medan andra gör ...

Logo Tillskottsbolaget
Tillskottsbolaget
1 recensioner

I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom allt...

Fenix Male

Fysisk rörelse gör människor av olika skäl. Vissa gör det på grunda av att gå ner i vikt, medan andra gör det för att gå upp i vikt. Många gör det på grund av känslan efteråt, då man känner sig skarpare och gladare, även självförtroendet ökar. Många som planerar att gå på gym tänker heller inte på att de kanske redan är relativt aktiva. Till exempel; folk som går eller cyklar till jobbet tänker inte på att de redan gör av med en stor del av den dagliga motionen som krävs för att hållas hälsosam.

Vill man må riktigt bra så kan man följa en sorts triangel. En triangel består av tre hörn, varje hörn består av en vital del av ens hälsa. Om ett av dessa hörn inte hänger med så kollapsar hela triangeln. Ett hörn är fysisk rörelse, motion, träning eller vad man vill kalla det. Det andra hörnet är hur man mår mentalt, psykisk hälsa. Detta hörn är lika viktig som det fysiska hörnet, eftersom kroppen anpassar sig från alla håll. Känner man sig pigg, glad och positiv så kan det även hjälpa kroppen på andra platser än mentalt. Man kan jämföra detta med en placebo. En placebo är ett ord som används inom medicin. Patienter som äter medicin kan få piller som inte består av läkemedel, även fast patienterna tror att det är läkemedlet som ges ut. Varför gör man detta? För att man ska kunna säkerhetsställa att ett läkemedel faktiskt fungerar. Men det är faktiskt så att de som får placebon även får positiva effekter, eftersom dom tror att dom får läkemedlet. Det sista hörnet består av det som man äter. Eftersom kroppen i stort sett är en motor som även behöver bränsle, speciellt det rätta bränslet. Äter man opassande saker så visar nog kroppen det åt en. Känner man sig hängig eller ovanligt trött, eller inom kommande dagarna efter att man har ätit så kan det vara bra att tänka igenom om man äter det rätta för en.

Fysisk träning är kanske en av de enklaste sakerna att börja med, eftersom det finns så många sätt att göra detta. Om man planerar att gå ner i vikt så är detta ett effektivt sätt, speciellt om man kombinerar träning med till exempel ett preparat som ökar ämnesomsättningen. Ett preparat som man kan pröva om egenskaperna ovanför verkar passande är preparatet Fenix male.

Om preparatet Fenix Male
Preparatet är framkallat i Storbritannien. Preparatets ingredienser är: Opuntiakaktus, mörkt rismjöl, vegetabiliskt gelatin, magnesiumstearat, kiseldioxid, E-vitamincetat, D3 – vitamin, och A – vitamincetat. En kapsel per dag är tillräcklig (ett paket innehåller 30 kapslar). 

Varför är Fenix male speciellt?
De skriver: Man har prövat på tillräckligt med produkter som inte fungerar, och vill stället ha ett naturligt preparat som är riskfritt men som även fungerar. Man behöver inte hålla på med idrott eller tung motion för att preparatet ska fungera. En kapsel per dag är tillräckligt. Undersökningar visar att Fenix male fungerar bäst på kvinnor och män som har 10 – 20 kg som viktnedgångs mål. De erbjuder en gratisperiod för produkten, då står man endast för postkostnaderna. Om ingen avbeställning görs kostar preparatet 489 kr/mån.

Hur får man kontakt med Fenix male?
Om man har frågor eller funderingar gällande Fenix så lönar det sig att först gå in på hemsidan ifall svaret finns där. Om man inte hittade svaret där så kan man kontakta företaget via deras kundtjänst. Denna kundtjänst kan man hitta på deras hemsida.

Är det någon poäng med att skriva en recension? Har du någon gång beställt en produkt eller tjänst, men när du väl fick produkten hem så var den någonting helt annat. Om du hade läst recensioner om produkten eller företaget på förhand så hade du kanske kunnat undvika upplevelsen. Om du har någon upplevelse som du vill dela med dig om ett visst företag så gör det gärna. Det är ingen skillnad om upplevelsen är positiv eller negativ, så länge som den är äkta.