Daily Green

Alla recensioner

Daily Green

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Zone Diet

Zone Diet

0 recensioner

Där ute finns det många olika dieter som man kan prova på. Det finns många olika orsaker till varför man kanske vill pr...

Daily Green

Olika vitaminer och kosttillskott är något som är väldigt bra att ta, i synnerhet under vinterhalvåret då vi här i norden inte får så mycket sol och alla de vitaminer vi egentligen behöver för att må bra. Det finns många olika sorter, märken samt tillverkare av dessa kosttillskott samt att de alla fungerar på lite olika sätt. Vissa tillskott ska underlätta i träningen, vissa ska hjälpa en att gå ner i vikt samt att vissa ska ge de tillskott man behöver dagligen. Är det så att man är sugen på att börja med något kosttillskott så kan man såklart åka till en fysisk butik, prata med personalen och sedan se hur utbudet ser ut där. Men det är ganska tidskrävande samt att man måste anpassa sig till butikens öppettider. Så därför kan det vara bara att handla kosttillskott via nätet. På internet finns det tusentals butiker att välja mellan och man kan i lugn och ro sitta och shoppa och det har ingen skillnad vilken tid på dygnet det än är. Det finns många olika företag som både tillverkar och säljer olika sorters kosttillskott, men ett av dessa företag är Daily Green. 

Är produkterna värda sitt pris hos Daily Green? Hur är det med alla leveranser och hur ska man ta sig till om det skulle vara så att man känner sig missnöjd med en produkt? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Daily Green
Daily Green är ett företag som tillverkar och säljer ett kosttillskott med samma namn som företaget. Tillskottet är känt i flera länder runt om i Skandinavien och det är gjort av ett populärt bantningsmedel vilket är grönt kaffeextrakt. Produkterna som företaget säljer är 100 % effektiva samt att de även är 100 % naturliga. 

Vad erbjuder Daily Green sina kunder?
Är det så att man vill prova på denna naturliga viktminsknings produkt så kan man börja med att gå in på företagets hemsida. Väl där ska man fylla i lite information om sig själv, som tex vad man heter och var man bor samt sitt eget personnummer. För att få handla hos Daily Green måste man vara över 18 år gammal. Om man är osäker på om man kommer att gilla produkten eller inte så har man chansen att prova den gratis under 14 dagars tid och sedan bestämma sig om man vill fortsätta eller inte. 

Hur kan man komma i kontakt med Daily Green?
Är det så att man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post still den. Kundtjänsten är öppen mellan kl. 10. – 17 under vardagar. Men innan man kontaktar företaget och ställer sina frågor så kan man alltid börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information som finns där. 

Har du någon erfarenhet av Daily Green? Om du har det kan du gärna skriv en egen recension om företaget. 


Kosttillskott.