Cronometer

Alla recensioner

Cronometer

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo Gettested

Gettested

0 recensioner

Ibland när man sitter hemma kan man kanske bli och ställa sig själv olika frågor angående sin hälsa: “jag und...

Logo Ladder

Ladder

0 recensioner

Om man bestämmer sig för att börja träna så är chansen stor att man är ute efter att se resultat och ofta vill ...

Logo Zone Diet

Zone Diet

0 recensioner

Där ute finns det många olika dieter som man kan prova på. Det finns många olika orsaker till varför man kanske vill pr...

Cronometer

Då man tränar och rör på sig så känner många att förutom att hålla koll på sin träning så vill de även hålla koll på sitt kaloriintag. Detta kan vara eftersom de vill kolla koll så att de äter tillräckligt för att ens kunna bygga muskler men vissa som vill gå ner i vikt vill även hålla koll på att de inter onödiga fetter eller kalorier under dagen. Eftersom nästan alla har sin mobil med sig under hela dagen så har många företag valt att ta fram appar som kan användas för att fylla i uppgifter om mat, dryck och träning. Cronometer är en hälsoapp som finns att ladda ner både på Apple Store och Google Play. 

Vi har här på OmdömesStälle valt att samla tankar och åsikter av personer som redan har någon typ av erfarenhet av appen Cronometer. 

Mer info om Cronometer
Aaron Davidson är personen som under 2005 valde att skapa hälsoappen Cronometer som ett sidoprojekt på sidan om sitt vanliga jobb. Idag är Cronometer den app som ska vara mest sanningsenlig och omfattande när det kommer till näringsintag. Flera år senare efter att appen skapades lanserades den så att människor kunde börja använda den och idag har Cronometer cirka 5 miljoner aktiva användare. Appen kan användas både för privatpersoner och företag och den kan kostnadsfritt laddas ner. Cronometer är även en app som kan synka med andra träningsappar som till exempel: fitbit, Withings, Oura, Polar osv. 

Det som erbjuds hos Cronometer
För att kunna börja använda appen och logga information ska användaren skapa ett kostnadsfritt konto och ladda ner appen antingen till sin mobil eller platta. Användaren har sedan möjligheten att logga mat och dryck under dagen men även träning och biometri. I appen är det möjligt att lägga till upp till 82 micronutrients och användaren kan själv skapa egna recept för att hålla koll på näringsinnehållet. Helt nya kunder har även möjligheten att prova på de betalda funktionerna i appen under en testperiod och då kommer kunden till exempel att kunna dela med sig av recept och annan information till klienter. Den delen av appen som kostar är tänkt för personer som arbetar som personliga tränare eller hälsocoacher. Cronometer kan idag användas av kunder som befinner sig i olika delar av världen men appen kan i dagsläget endast användas på engelska. Inne på företagets sajt finns svaren till de oftast ställda frågorna besvarade och detta är frågor som har till exempel med appen, betalningar och näringsämnen att göra. Skulle en person inte hitta svaren på sin fråga kan kundtjänsten kontaktas genom ett formulär som kan fyllas i. 

Erfarenheter av Cronometer
Har du loggat din kost i denna app? Tyckte du då att det var smidigt eller tog det för lång tid? Fanns alla råvaror som du ville lägga till eller inte, och tyckte du att appen talade sanning eller inte? Lämna en recension här inne hos oss där du med dina egna ord berättar vad du tycker om appen och företaget Cronometer. 


Kosttips för personer som styrketränar.