Contact Lens King

Alla recensioner

Contact Lens King

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo Quicktest

Quicktest

1 recensioner

Många personer går troligtvis varje dag och funderar om de är friska eller inte. Visst känner man om man plötsligt f&ari...

Logo Fenix

Fenix

1 recensioner

Fysisk rörelse gör människor av olika skäl. Vissa gör det på grunda av at gå ner i vikt, medan andra gör ...

Logo Tillskottsbolaget

Tillskottsbolaget

1 recensioner

I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom allt...

Contact Lens King

Behöver du nya kontaktlinser? Som linsbärare så vet man att det kan gå åt en del linser, och det kan vara skönt att ha ett eget litet lager med förpackningar hemma. Det är en produkt som alltid går åt, och som kan kosta en del om man köper det hos en optiker eller liknande. Att shoppa på nätet har blivit allt vanligare, så även när det gäller linser.

Contact Lens King är ett företag som säljer kontaktlinser på nätet. Du beställer enkelt på deras hemsida, och får kontaktlinserna direkt hem i brevlådan. En smidig tjänst för oss linsbärare, dessutom till bra priser. Contact Lens King erbjuder dessutom många typer av linser till ett lägre pris än i butikerna.

Om Contact Lens King

Contact Lens King är ett amerikanskt företag som har funnits sedan 2004. Deras affärsidé är helt enkelt att erbjuda linser av samma märken som optikerna erbjuder, men till lägre priser och med hemleverans. De erbjuder samma typer av linser som du hittar hos optiker och liknande. Skillnaden är att du beställer via deras hemsida och får linserna hem i brevlådan. På det sättet kan priserna hållas nere. Contact Lens King levererar linser över hela världen; även om du bor i Sverige eller en annan del av världen, går det bra att beställa linser härifrån.

 

Vad erbjuder Contact Lens King

Contact Lens King erbjuder hemleverans av linser, till ett reducerat pris jämfört med det du betalar i butiker och optiker. Priserna ligger på upp till 70% lägre jämfört med hos andra återförsäljare. Företaget har ett eget, välsorterat lager som gör att de kan skicka ut dina linser på en gång. De har en egen kundtjänst, och är snabba med att leverera. Contact Lens King erbjuder linser från flera olika märken, och olika typer av linser beroende på vilka du behöver. Du kan även köpa läsglasögon, linsvätska och andra tillbehör här.

 

Leveranstider och betalningsalternativ

Contact Lens King erbjuder internationella leveransalternativ, vilket tar mellan 5-10 dagar med reservation för förseningar. Bor du i USA kan det ta så lite som en vardag innan du har ditt paket. Du kan betala din beställning med kort; Visakort, American Express och Mastercard går bra. Även Paypal är ett betalningsalternativ som Contact Lens King erbjuder.

 

Omdöme

Om du har behov av linser så är Contact Lens King enligt vår erfarenhet absolut ett bra alternativ. Att kunna beställa linser och få dem hem i brevlådan, till bra priser, är ett bra alternativ för oss som gärna vill ha det mer bekväma alternativet. Contact Lens King är en av de större aktörerna på marknaden. Att företaget är amerikanskt kan dock vara en nackdel för oss svenskar; det verkar inte finnas något säte i Sverige. Om du vill beställa från dem så går det absolut bra, men det finns även många liknande företag här i Sverige. Portot är ganska högt för internationella paket, vilket paket till Sverige klassas som; på det sättet kan det vara smartare att beställa större volymer/flera paket om du väljer att beställa härifrån. Om du har vänner eller familj i USA som kan hjälpa dig att handla så är det nästan ett bättre alternativ. Vår recension är att Contact Lens King är ett bra alternativ för dig som vill beställa linser.